上一頁下一頁
發新話題

【萬里長徵】.......... 神經俠侶 心靈異

收藏  |  訂閱
739  4.7k

引用:
原帖由 iris_yan 於 10/5/2009 01:33 發表 查看引用來源

唔關你事你都講得出?!:smile_22: 你.......搞到我依家咁你話唔關你事:smile_22:
利利....如果唔關佢事...我真係唔知仲關邊個事:smile_27:
我都唔係6個X ~:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 Limbun_62 於 2009-5-10 01:32 AM 發表 查看引用來源

....... 薰 .... 妳來我便要走

同妳無緣 ....

再見 ~

再見 利 / 鬼 sir / iris / 心 大人 &  各位             :smile_38:
咁茅辦法啦....再見城城:smile_15:

引用:
原帖由 169394 於 2009-5-10 01:30 AM 發表 查看引用來源
13號去食 你嚟5嚟?
有誰:smile_38:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-5-10 01:33 AM 發表 查看引用來源

係囉, 應該要同你學下野:smile_30:

幾時得閒又打波丫:smile_38:
妳係打先得架..唔好出到黎妳又唔打

引用:
原帖由 心大人 於 2009-5-10 01:31 AM 發表

請解說..
3個字....打橫黎:smile_38:

引用:
原帖由 心大人 於 2009-5-10 01:34 AM 發表
妳係打先得架..唔好出到黎妳又唔打
佢尋日...1q...入3個啦都...:smile_13:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-5-10 01:31 AM 發表 查看引用來源
我應承你~
自己偷偷去飲:smile_30:

引用:
原帖由 小柴 於 2009-5-10 01:33 AM 發表 查看引用來源

唔捨得瞓...weekday 就無得咁架啦
同禾一樣wor ....咁你平日要幾點訓呀:smile_38:

引用:
原帖由 Limbun_62 於 2009-5-10 01:32 AM 發表 查看引用來源

....... 薰 .... 妳來我便要走

同妳無緣 ....

再見 ~

再見 利 / 鬼 sir / iris / 心 大人 &  各位             :smile_38:
bye.....

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-5-10 01:34 AM 發表 查看引用來源

3個字....打橫黎:smile_38:
妳鐘意打橫黎架咩

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆