上一頁下一頁
發新話題

COPY手記.....PART 6 ....去大倉有回佣收?

收藏  |  訂閱
582  15.9k

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2009-4-15 01:26 PM 發表
小月兄,好似你靚仔好多喎!:smile_30:
各花入各眼,
以團長黎計, 你應該是最靚仔了, 人地以為你搞人地d女, 都好正常~

引用:
原帖由 哥‧斯‧拉 於 2009-4-15 01:25 PM 發表 查看引用來源
系咪麻辣燙呀?:smile_14::smile_14::smile_14:
多謝正字教導,已改!:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 Fairlady'z 於 2009-4-15 01:27 PM 發表 查看引用來源

我不嬲都以你做假想敵架

因為我都係細佬仔 :smile_47:
我都無溝過你D女!:smile_30: :smile_30:

這個報告實在太精彩了~~~~~~~

引用:
原帖由 Fairlady'z 於 2009-4-15 01:27 PM 發表 查看引用來源

我不嬲都以你做假想敵架

因為我都係細佬仔 :smile_47:
你搵金毛做假想敵啦~~~
搵精射佢~~~:smile_30:

sorry to hear that, no no so bad

Copy兄, 唔洗理埋D自以為係情聖既人既說話啦,
年中大把呢D傻仔:smile_30:

攪d咩呀.....
去玩都攪成咁........唉:smile_39:
copy兄, 那個16:9真是有趣......你小心d呀:smile_30:

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2009-4-15 01:32 PM 發表 查看引用來源
多謝正字教導,已改!:smile_30: :smile_30:
真系改左?:smile_14:衰鬼!

引用:
原帖由 matsuo4u 於 2009-4-15 01:48 PM 發表 查看引用來源
攪d咩呀.....
去玩都攪成咁........唉:smile_39:
copy兄, 那個16:9真是有趣......你小心d呀:smile_30:
卡夫,佢都無得入我地房,唔駛理佢矣!:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆