上一頁下一頁
發新話題

R’s 團有錢佬瘋狂光豬夜(外傳2之喪玩喪笑喪飲喪溝女之夜)<<全篇完>>

收藏  |  訂閱
226  6.5k

引用:
原帖由 卡卡西 於 2009-4-9 05:28 PM 發表 查看引用來源
都話連幾號都不記得咯:smile_27:
我知吖嘛 :smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 車輪庵 於 2009-4-9 05:35 PM 發表 查看引用來源
我一向主張沉得起o既咪沉 law
100% 認同 :smile_34::smile_34:

支持支持,但俾我,我諗唔會放生佢呢,嘿嘿!

引用:
原帖由 mokisui 於 2009-4-9 05:38 PM 發表 查看引用來源

我知吖嘛 :smile_30::smile_30:
甘認真會記得

應該是5月的吧?甘可以想想,反正4月我都應該沒時間去了

引用:
原帖由 車輪庵 於 2009-4-9 05:35 PM 發表 查看引用來源

我一向主張沉得起o既咪沉 law
依句好,
但我沉唔起啊!嗚~:smile_42:

引用:
原帖由 superisjacky 於 2009-4-9 05:40 PM 發表 查看引用來源

依句好,
但我沉唔起啊!嗚~:smile_42:
咁咪唔好沉 law, 就係咁簡單

引用:
原帖由 mokisui 於 2009-4-9 05:38 PM 發表 查看引用來源

100% 認同 :smile_34::smile_34:
睇黎我地都幾夾下

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-4-8 06:43 PM 發表 查看引用來源
0314、0321 R’s 團有錢佬瘋狂光豬夜(外傳1之初戰CP)
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=9329023

咁多位師兄,小弟既第二份包膠已經出版完成,寫得唔好唔好小:smile_42: ,覺得尚可就請多多支持留個 ...
真好 Q 犀利!:smile_40:

引用:
原帖由 車輪庵 於 2009-4-9 05:45 PM 發表 查看引用來源

咁咪唔好沉 law, 就係咁簡單
我冇沉嫁!
我一向都係同囡囡傾計only咋,
佢想陪我咪陪我囉,呵~:smile_30:

引用:
原帖由 superisjacky 於 2009-4-9 05:49 PM 發表 查看引用來源

我冇沉嫁!
我一向都係同囡囡傾計only咋,
佢想陪我咪陪我囉,呵~:smile_30:
你不如話你同不知火舞係sn房裏面傾計:smile_42:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆