上一頁下一頁
發新話題

舊事回憶~第一次帶炮兵團

收藏  |  訂閱
222  19.8k

Sam師兄~~你好..好..掂   &
個post..好正喎:smile_40:

新人入黎,真係好正,讚!

我大陸團就帶得多(最重要係自己鍾意玩),但係THAI就未帶過啦:smile_13: :smile_13:

成個過程都好正,由其係第一日,吊下D老細癮

哦...老領?
引用:
原帖由 花無缺1974 於 2009-4-3 09:04 PM 發表 查看引用來源
新人入黎,真係好正,讚!

我大陸團就帶得多(最重要係自己鍾意玩),但係THAI就未帶過啦:smile_13: :smile_13:

成個過程都好正,由其係第一日,吊下D老細癮

引用:
原帖由 st999631 於 2009-4-3 09:07 PM 發表
哦...老領?
唔係,只係鍾意玩,帶朋友去玩姐,收費係AA(自己貪玩而已):smile_13: :smile_13:

OIC...不過依家帶團都係辛苦,依家規矩又多,搵錢又小...有陣時見D伙計貢辛苦,都有D鄧佢地可憐:smile_35:
引用:
原帖由 花無缺1974 於 2009-4-3 09:18 PM 發表 查看引用來源

唔係,只係鍾意玩,帶朋友去玩姐,收費係AA(自己貪玩而已):smile_13: :smile_13:

THANK YOU :smile_35:
引用:
原帖由 明月夜molly 於 2009-4-3 09:03 PM 發表 查看引用來源
Sam師兄~~你好..好..掂   &
個post..好正喎:smile_40:  

引用:
原帖由 ~~慧~~ 於 2009-4-3 02:19 AM 發表 查看引用來源
嘩~
真係有呢o的團ga~

真係日搞夜搞wo~
連褲都唔駛着!:smile_04:

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-4-3 08:13 AM 發表 查看引用來源
:smile_47:而家仲有沒呢d 團ga?
一定有!:smile_04: :smile_04: :smile_04:

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-4-3 08:16 AM 發表 查看引用來源
我係問有沒for 女仔ga 姐
北上lor!:smile_15: :smile_15: :smile_15:

引用:
原帖由 幪面超人 於 2009-4-3 12:28 PM 發表 查看引用來源
日日行程都係扑嘢,好快彈盡糧絕個喎
老虎都博命呀!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆