上一頁下一頁
發新話題

係sex shop嘅艷遇 (update the ending 21/3-12:45)

收藏  |  訂閱
574  103.1k

引用:
原帖由 supersweet 於 2009-3-16 05:33 PM 發表 查看引用來源

你上次去又唔叫我陪你....係到講嘢~~
諗住俾 d 驚喜妳丫嘛 點知乜鬼都唔識咁冇用既者:smile_35:

引用:
原帖由 kogi0123 於 2009-3-16 05:38 PM 發表 查看引用來源
咁你有無成日玩d玩具
我屋企成箱喎~~你估下~~

引用:
原帖由 jo-- 於 2009-3-16 05:31 PM 發表 查看引用來源
叫入面D姐姐同你試好過啦........呀G
若然入面 d 姐姐有你家姐一半咁既質素你估我會唔會出聲丫哪:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 roby0821 於 2009-3-16 05:36 PM 發表 查看引用來源

重少女~~~~~~
你唔咁好多事:smile_44:

你閱讀理解呢 part 比 d 心機睇清楚啦......太猴禽......:smile_35:
筆者話想當年.....仲係 18-19.......  
:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 hkgfjjfun 於 2009-3-16 05:39 PM 發表 查看引用來源
樓主等你今晚既PART II 我諗都幾精彩係咪呢.......
不過返到去小心打唔好DEL喇......
我會架喇~~~

引用:
原帖由 supersweet 於 2009-3-16 05:43 PM 發表 查看引用來源

我屋企成箱喎~~你估下~~
幾時成箱托出黎等我開下眼界呢:smile_47:
見字已閃....bye:smile_43: :smile_43:

引用:
原帖由 jo-- 於 2009-3-16 05:40 PM 發表 查看引用來源
加D個人意見嘛...好D既...:smile_47: :smile_47:
唔要唔,要呀 ~~

引用:
原帖由 supersweet 於 2009-3-16 02:53 PM 發表 查看引用來源
今日好無聊又悶悶地......睇睇下大家d post就諗起我呢個故事, 話說係我18-9歲架時間....小妹係一間香港頭一間成人性商店內做sales.....個時冇咩女仔會做....而公司我係唯一一個女仔~~
簡單介紹完直入正題喇 ~~:love ...
男人買陽具? 有d驚wor~~~~~~

gay?

引用:
原帖由 亂交G宴 於 2009-3-16 05:43 PM 發表 查看引用來源

若然入面 d 姐姐有你家姐一半咁既質素你估我會唔會出聲丫哪:smile_47: :smile_47:
你唔會......因你怕羞......又或者手已有所動作...

引用:
原帖由 亂交G宴 於 2009-3-16 05:41 PM 發表 查看引用來源

諗住俾 d 驚喜妳丫嘛 點知乜鬼都唔識咁冇用既者:smile_35:
你想俾咩驚喜我啫~~衰鬼 ~~:smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆