上一頁下一頁
發新話題

我在copy團的大奇蹟日哈哈~<半q+半q+1q=1q半>

收藏  |  訂閱
259  6.4k

引用:
原帖由 王小白 於 2009-3-10 09:54 PM 發表 查看引用來源

Ching我同你talk左幾次啦個晚,仲 tim。嘿嘿,我知你系邊個,但你唔知我系邊個啦。我都系4眼咖!
咁你應該係我醉左之後ga..係近門口個邊sofa 位最出個c 兄....
咁你見到金魚妹妹啦應該~佢都算ok gwa 個樣~:smile_13:

嘩,好似兩條囡擋住我乜都睇吾到咁!

引用:
原帖由 冥界雙子座 於 2009-3-10 10:08 PM 發表 查看引用來源

個條女你有興趣ga的佢去新地會快d...條女好似係勾2嫂女主角.....
而家無番花都啦好似
完來係佢...咁就咪搞啦...費時谷氣

引用:
原帖由 冥界雙子座 於 2009-3-10 10:09 PM 發表 查看引用來源

你...好難唔記得...就係得你攬住2條女.....你條女仲要攬住我條女= . =
係囉點解會抱住我條女嘅????????

Thanks for sharing

回覆 134# 的帖子

有道理!有道理!:smile_38:

回覆 140# 的帖子

個晚唔止得 tedy0088兄坐兩個女女喎:smile_44:

引用:
原帖由 冥界雙子座 於 2009-3-10 10:10 PM 發表 查看引用來源

咁你應該係我醉左之後ga..係近門口個邊sofa 位最出個c 兄....
咁你見到金魚妹妹啦應該~佢都算ok gwa 個樣~:smile_13:
你都唔系好醉je, 之后仲識同我話揾返條女先:smile_04:

我成晚都坐係最入邊sofa位對住門口,哈哈同幾個Ching玩到最后先走。團長最后個打啤酒我有份猜啦,哈哈。

引用:
原帖由 王小白 於 2009-3-10 10:55 PM 發表 查看引用來源

你都唔系好醉je, 之后仲識同我話揾返條女先:smile_04:

我成晚都坐係最入邊sofa位對住門口,哈哈同幾個Ching玩到最后先走。團長最后個打啤酒我有份猜啦,哈哈。
師兄你系唔系穿白色衫架!

引用:
原帖由 tedy0088 於 2009-3-10 11:08 PM 發表 查看引用來源
師兄你系唔系穿白色衫架!
唔系啦,藍色tshirt黑色外套

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆