上一頁下一頁
發新話題

COPY手記..........7/3曼記報告...PART 2 曼黑洞之小曼玉

收藏  |  訂閱
716  9.3k

引用:
原帖由 cacoke 於 2009-3-8 08:54 PM 發表 查看引用來源

曼仔係食嘢方便同玩條樓梯...
個條樓梯... 真係帶來X個唔方便....

呢D 就係 經歷...

引用:
原帖由 Fairlady'z 於 2009-3-8 20:56 發表 查看引用來源

頭先係巷仔都有D趣事 攪到我俾D CHING 笑 :smile_13:
小心呀...等陣阿快餐王子又入來插咀...

引用:
原帖由 隱蔽長者 於 2009-3-8 08:53 PM 發表 查看引用來源
仲有冇琴晚既師兄出下....報告呀.....:smile_38:
等陣出
大奇蹟日..半q+半q+1q之旅

引用:
原帖由 Fairlady'z 於 2009-3-8 20:57 發表 查看引用來源

個條樓梯... 真係帶來X個唔方便....

呢D 就係 經歷...
條 樓 梯 唔 玩 得 架 ? ?

引用:
原帖由 Fairlady'z 於 2009-3-8 08:56 PM 發表 查看引用來源

頭先係巷仔都有D趣事 攪到我俾D CHING 笑 :smile_13:
咩事呢...:smile_38:

引用:
原帖由 冥界雙子座 於 2009-3-8 08:33 PM 發表 查看引用來源

係cool 到無倫.......叫靚女都唔show 你要yo 多佢幾次佢先理你....:smile_42:
唔係WOR 佢好熱情咁要飲酒... 我估佢都係慢熱個隻

引用:
原帖由 冥界雙子座 於 2009-3-8 20:59 發表 查看引用來源

等陣出
大奇蹟日..半q+半q+1q之旅
有無去八戒廟還神呀...

引用:
原帖由 happyeveryday 於 2009-3-8 08:55 PM 發表 查看引用來源

今次唔係咁好玩...冇人出嘢...4台嗰面個私人團出左 post 屌哂嘴...
4台..其實即係咩呀...:smile_13:

引用:
原帖由 隱蔽長者 於 2009-3-8 21:00 發表 查看引用來源

咩事呢...:smile_38:
又係等包膠...:smile_13:

等成粒鍾先有酒到...攪到猜生果:smile_39:
汁完係咁排毒:smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆