上一頁下一頁
發新話題

*聚緣會*誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非誠勿入)15

收藏  |  訂閱
746  16.6k

其實......我地有咁多會員.......各區都有.......大家係自己地頭推1,2間好食既.......咁我地咪可以周圍去食嘍.............:smile_47:

稍有D春意......趕緊地換了3 3.......剛又1陣大風.......吹亂1片心情.......:smile_35:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-3-13 04:40 PM 發表 查看引用來源
稍有D春意......趕緊地換了3 3.......剛又1陣大風.......吹亂1片心情.......:smile_35:
Hi:smile_46: 阿伯到!

本會速遞: 本 會 長 說....1是1,說2是2,說3是3...... 說4道4  
.......5.......6.......:smile_19: ......因只4人有意向出遊,報名不足,今次活動計劃取消. 會長在此深表惋惜及歉意. 希望在下次...... .......並敬祝各位春怡.:smile_38:

引用:
原帖由 16/9394 於 2009-3-13 04:43 PM 發表 查看引用來源
Hi:smile_46: 阿伯到!
嚇s人咩........溫柔D.......好無?  :smile_44: :smile_30:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-3-13 05:05 PM 發表 查看引用來源

嚇s人咩........溫柔D.......好無?  :smile_44: :smile_30:
哦:smile_13: :smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 16/9394 於 2009-3-13 05:13 PM 發表 查看引用來源
哦:smile_13: :smile_13: :smile_13:
咁 又 唔 得 啵 ~ 無 聲 抗 議 啊???:smile_22: :smile_30:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-3-13 05:18 PM 發表 查看引用來源

咁 又 唔 得 啵 ~ 無 聲 抗 議 啊???:smile_22: :smile_30:
:smile_46: 咁點先得!

引用:
原帖由 16/9394 於 2009-3-13 05:26 PM 發表 查看引用來源
:smile_46: 咁點先得!
我 話 得 先 得 ....... 得 唔 得?? :smile_04: :smile_29:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-3-13 05:29 PM 發表 查看引用來源

我 話 得 先 得 ....... 得 唔 得?? :smile_04: :smile_29:
:smile_46: 咁你話是!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆