上一頁下一頁
發新話題

徵18-88任何可以傾心底話的朋友(part12)

收藏  |  訂閱
746  6.1k

引用:
原帖由 devil_sweety 於 2009-2-27 11:17 PM 發表 查看引用來源

她已入土為安了啊~ :smile_44:  天父會接引她的啊~ :smile_40:
小天使:smile_15: 記得我嘛:smile_15:

引用:
原帖由 080709 於 2009-2-27 11:15 PM 發表 查看引用來源
最近都好多朋友幫我搵工  
咁你有冇一份半份合適嫁!!

引用:
原帖由 道地烏龍茶 於 2009-2-27 11:15 PM 發表 查看引用來源

你掛住溝仔唔理二哥!!!:'):')
冤枉啊~ :smile_24: 天使妹妹只係去左蓉兒同呢度咋~:smile_24:
二哥邊隻睇見到天使妹妹識男仔喎~:smile_24: 二哥蝦人0既~  :') :') :')

引用:
原帖由 devil_sweety 於 2009-2-27 11:21 PM 發表 查看引用來源

冤枉啊~ :smile_24: 天使妹妹只係去左蓉兒同呢度咋~:smile_24:
二哥邊隻睇見到天使妹妹識男仔喎~:smile_24: 你蝦人0既~  :') :') :') :') :')
天使妹妹唔好哭啦!!二哥都係老作咋!!:smile_46::smile_46:
都話二哥要串你咋!!

唔駛適合:smile_44: 佢肯請我就得:smile_27:
引用:
原帖由 道地烏龍茶 於 2009-2-27 11:21 PM 發表 查看引用來源

咁你有冇一份半份合適嫁!!

佢信佛:smile_27:
引用:
原帖由 devil_sweety 於 2009-2-27 11:17 PM 發表 查看引用來源

她已入土為安了啊~ :smile_44:  天父會接引她的啊~ :smile_40:

引用:
原帖由 080709 於 2009-2-27 11:23 PM 發表 查看引用來源
唔駛適合:smile_44: 佢肯請我就得:smile_27:  
其實你想搵邊一個行業嫁!!!

引用:
原帖由 Mr.諸葛 於 2009-2-27 11:20 PM 發表 查看引用來源

小天使:smile_15: 記得我嘛:smile_15:
hi~ Mr. 諸葛兄~ :smile_15: 你咁出名~ :smile_30: 又點會唔記得你喎~

引用:
原帖由 devil_sweety 於 2009-2-27 11:25 PM 發表 查看引用來源

hi~ Mr. 諸葛兄~ :smile_15: 你咁出名~ :smile_30: 又點會唔記得你喎~
出名:smile_41:
出名衰呀
我好低調個喎:smile_13:

引用:
原帖由 080709 於 2009-2-27 11:25 PM 發表 查看引用來源
佢信佛:smile_27:  
阿彌陀佛會接引你外婆去西方極樂淨土~:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆