上一頁下一頁
發新話題

徵有心人網上結緣...............[36]

收藏  |  訂閱
738  5.6k

引用:
原帖由 happy19man 於 2009-2-13 11:38 PM 發表 查看引用來源
:smile_14: 邊間...出吾出名架:smile_14:
係咪有幫襯先~~

引用:
原帖由 Rita611 於 2009-2-13 11:35 PM 發表 查看引用來源

:smile_45:我公司買手提....大把電話同你玩3G啦:smile_39:
我都要瞓架喇:smile_43: 88:smile_38:

引用:
原帖由 jacky0658 於 2009-2-13 11:35 PM 發表 查看引用來源

我唔知人地係邊個...可能係你鍾意既人...
但係唔好憧憬d舊事物...如果唔係人就永遠困鎖係一個枷鎖裡面
正如我之前講:唔好為左個水泡..放棄成個大海...:smile_39: :smile_39:
:smile_39:果一個人...唔好提...呢一個人...唔去諗:smile_39::smile_27:

引用:
原帖由 jacky0658 於 2009-2-13 11:37 PM 發表 查看引用來源

唔話你知~~
老jack...唔阻你地傾d 正經,有d 眼訓,我屎去訓先:smile_43:
係樹預祝大家情人節快樂:smile_38: 各位早抖.....拜拜:smile_43:

引用:
原帖由 jacky0658 於 2009-2-13 11:36 PM 發表 查看引用來源

咁我既command好簡單...唔好諗...:smile_38:
:smile_39:呢一個次次係我唔想諗佢時...佢就會自己彈出黎...:smile_39:

引用:
原帖由 happy19man 於 2009-2-13 11:40 PM 發表 查看引用來源
我都要瞓架喇:smile_43: 88:smile_38:
:smile_39:88 十九哥...晚安...HAVE A NICE DREAM...我公司係唔出名的:smile_39:

引用:
原帖由 Rita611 於 2009-2-13 11:43 PM 發表 查看引用來源

:smile_39:88 十九哥...晚安...HAVE A NICE DREAM...我公司係唔出名的:smile_39:
你吾舒服都早啲瞓喇....:smile_38: :smile_43:

引用:
原帖由 傑一傑 於 2009-2-13 11:42 PM 發表 查看引用來源

老jack...唔阻你地傾d 正經,有d 眼訓,我屎去訓先:smile_43:
係樹預祝大家情人節快樂:smile_38: 各位早抖.....拜拜:smile_43:
88啦~令仔...

引用:
原帖由 happy19man 於 2009-2-13 11:43 PM 發表 查看引用來源
你吾舒服都早啲瞓喇....:smile_38: :smile_43:
:smile_39:我有休息...昨晚係FB突然比個小學同學鬧唔舒服仲玩到咁夜...但係昨晚公司春茗:smile_39::smile_27:

引用:
原帖由 Rita611 於 2009-2-13 11:41 PM 發表 查看引用來源

:smile_39:果一個人...唔好提...呢一個人...唔去諗:smile_39::smile_27:
真係唔好再諗啦...攪到自己咁辛苦...為咩呀女...:smile_39: :smile_39:

到頭來傷害到既咪又係自己...:smile_42: :smile_42:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆