上一頁下一頁
發新話題

type-r929有錢佬K團前中後記

收藏  |  訂閱
284  6.5k

引用:
原帖由 影分身之術 於 2009-2-12 10:46 AM 發表

係啊!
團長編0207都未出  
0207無甘多人,都係個d野...無咩特別嘛...0213都無咩人join,睇怕都係偷跳唔到架啦,祈望下星期啦...

引用:
原帖由 seanlai 於 2009-2-12 09:26 AM 發表

條女是台灣妹.化左妝幾正:smile_40: 給張冇化妝的相:smile_35:
自己同FD打算3-4人行,中元街由頭到尾團, SN過夜,但K場未有心水,有冇好介紹:smile_13:

http://1.blog.xuite.net/1/b/8/a/17149096/ ...
幾好wor條女,重有無多d,第二張都係佢定係ps黎架?!

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-2-12 11:00 AM 發表 查看引用來源

0207無甘多人,都係個d野...無咩特別嘛...0213都無咩人join,睇怕都係偷跳唔到架啦,祈望下星期啦...
祈望0220、0221   

引用:
原帖由 影分身之術 於 2009-2-12 11:05 AM 發表

祈望0220、0221   
其實一至日都攪得,只要有人join,我都有計鼠上黎cp攪團...

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-2-12 11:07 AM 發表 查看引用來源

其實一至日都攪得,只要有人join,我都有計鼠上黎cp攪團...
返工場為名、偸跳為実 

引用:
原帖由 影分身之術 於 2009-2-12 11:11 AM 發表

返工場為名、偸跳為実 
咳..咳...無d甘既事....大個仔,成plan自己工作行程姐...

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-2-12 11:28 AM 發表 查看引用來源

咳..咳...無d甘既事....大個仔,成plan自己工作行程姐...
咁又係、唔上去睇睇、担心o的貨  

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-2-12 11:41 AM 發表

又沉左..幫手頂一頂先....
自己個Post都要推下先得架 

引用:
原帖由 richard_915 於 2009-2-12 10:56 AM 發表 查看引用來源
好詳細既報告,睇到好似親歷其景咁,多謝哂!!!
我打緊時都係 "彷似親歷其景場面重溫"

引用:
原帖由 iori98 於 2009-2-12 12:17 PM 發表 查看引用來源

我打緊時都係 "彷似親歷其景場面重溫"
等我又従温0207個晩1/2島情景先  

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆