上一頁下一頁
發新話題

誠徵朋友仔 -*

收藏  |  訂閱
179  1.8k

引用:
原帖由 mcmon5b15 於 2009-2-11 01:37 AM 發表 查看引用來源

我知....有埋食譜添. 你咁有心真係好, 都算係一個大學生....

我個表弟而家仲打緊機, 諗緊買咩玩, 真係不懂世面 :smile_39:
有大把呢 d 咁既大學生啦
佢冇做 d 傷天害理既事咪算囉

引用:
原帖由 【文仔】 於 2009-2-11 01:39 AM 發表 查看引用來源
你地吹到好咁遠我跟唔到喎
慢慢來~~

引用:
原帖由 Vanlic 於 2009-2-11 01:39 AM 發表 查看引用來源

有大把呢 d 咁既大學生啦
佢冇做 d 傷天害理既事咪算囉
可能我仲以為讀過下書都會關心下一d周圍既事物, 不過今日見到d 畢業生有錢都唔還咁不知所謂都冇咩好講...學你話齋, 冇做傷天害理都過得去

引用:
原帖由 【文仔】 於 2009-2-11 01:39 AM 發表 查看引用來源
你地吹到好咁遠我跟唔到喎
唔一定要跟我地條channel個喎. 你都可以8下其他野架 :smile_30:

引用:
原帖由 mcmon5b15 於 2009-2-11 01:42 AM 發表 查看引用來源

可能我仲以為讀過下書都會關心下一d周圍既事物, 不過今日見到d 畢業生有錢都唔還咁不知所謂都冇咩好講...學你話齋, 冇做傷天害理都過得去
唔好以為讀上大學個個都係知書識禮
其實咩人都有
係社會既縮影

引用:
原帖由 Vanlic 於 2009-2-11 01:43 AM 發表 查看引用來源

唔好以為讀上大學個個都係知書識禮
其實咩人都有
係社會既縮影
唉...真係咩人都有 :smile_39: 個時搞society 真係寶貴一課

引用:
原帖由 mcmon5b15 於 2009-2-11 01:45 AM 發表 查看引用來源

唉...真係咩人都有 :smile_39: 個時搞society 真係寶貴一課
我冇入 soc:smile_30:

引用:
原帖由 Vanlic 於 2009-2-11 01:46 AM 發表 查看引用來源

我冇入 soc:smile_30:
我就好後悔入soc啦....搞就有份搞, 自己又冇份玩. 仲要俾人串又要5個人做10個人既野.

唯一收獲就係個女朋友

引用:
原帖由 mcmon5b15 於 2009-2-11 01:50 AM 發表 查看引用來源

我就好後悔入soc啦....搞就有份搞, 自己又冇份玩. 仲要俾人串又要5個人做10個人既野.

唯一收獲就係個女朋友
咁都好呀
有個女朋友調劑下大學既生活:smile_30:

引用:
原帖由 Vanlic 於 2009-2-11 01:51 AM 發表 查看引用來源

咁都好呀
有個女朋友調劑下大學既生活:smile_30:
你講調劑令我諗起d 18禁既野...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆