上一頁下一頁
發新話題

徵朋友*♡吃,喝,玩,樂,吹水♡R455♡

收藏  |  訂閱
740  6.6k

引用:
原帖由 yuyu47 於 2009-1-29 01:15 AM 發表 查看引用來源

我覺得你會似我姨丈~~
踢波踢到五十都仲踢緊~~~~~:smile_30::smile_30:
魚呀魚 ~~~~~~~ :smile_38:

好耐唔見你喎, 去左邊度玩呀? :smile_13:

引用:
原帖由 darlun 於 2009-1-29 01:17 AM 發表 查看引用來源
嘩 失蹤少魚呀:smile_30:
係呀~~!
係我呀~~~~:smile_30:

引用:
原帖由 yooooo 於 2009-1-29 01:17 AM 發表 查看引用來源

唔係呀,我都係住港島架:smile_30:
咦 ~ 咁下次又多個人陪我返香港島喇 :smile_30:

引用:
原帖由 呀邊個 於 2009-1-29 01:23 AM 發表 查看引用來源

魚呀魚 ~~~~~~~ :smile_38:

好耐唔見你喎, 去左邊度玩呀? :smile_13:
响屋企玩自閉~~~:smile_40:

引用:
原帖由 呀邊個 於 2009-1-29 01:23 AM 發表 查看引用來源

咦 ~ 咁下次又多個人陪我返香港島喇 :smile_30:
無問題!你住邊頭呀?

引用:
原帖由 chan_B 於 2009-1-29 01:19 AM 發表 查看引用來源

我邊忙呀...成鬼日都無人約呀........:smile_13: :smile_13: :smile_13:
下次食野睇戲叫埋你呀:smile_30:

引用:
原帖由 yuyu47 於 2009-1-29 01:24 AM 發表 查看引用來源

响屋企玩自閉~~~:smile_40:
係屋企都唔出黎同我地玩 :smile_45:

引用:
原帖由 yooooo 於 2009-1-29 01:25 AM 發表 查看引用來源

無問題!你住邊頭呀?
港島東 :smile_44:  唔好話俾人知呀 :smile_30:

引用:
原帖由 呀邊個 於 2009-1-29 01:26 AM 發表 查看引用來源

係屋企都唔出黎同我地玩 :smile_45:
人地同男朋友玩呀:smile_30:

引用:
原帖由 darlun 於 2009-1-29 01:27 AM 發表 查看引用來源
人地同男朋友玩呀:smile_30:
係咩? :smile_14:  你又匿係人地床下底呀? :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆