上一頁下一頁
發新話題

26 F - Looking for Witty & Humorous Males # Two Pairs

收藏  |  訂閱
780  8.6k

引用:
原帖由 futfuk 於 2009-1-31 06:59 AM 發表

唔知點解.. d 老人家係好似無咁易訓得 lum
我都覺...
我家陣訓6個鐘就夠了...

引用:
原帖由 futfuk 於 2009-1-30 14:58 發表

well... 索既話... 唔俾人睇咪徙晒?
要請評判家賓嗎???     

引用:
原帖由 uhadmeathello 於 2009-1-31 07:42 AM 發表

要請評判家賓嗎???     
有勞U兄了...

引用:
原帖由 chefung 於 2009-1-30 16:28 發表

有勞U兄了...
小意思﹐  助人為快樂之本碼    

引用:
原帖由 uhadmeathello 於 2009-1-31 08:35 AM 發表

小意思﹐  助人為快樂之本碼    
記得 forward  俾25 XDD

引用:
原帖由 chefung 於 2009-1-30 16:38 發表

記得 forward  俾25 XDD
明啦  :smile_04:  :smile_04:  記得 forward 埋俾你鴉碼﹐  知你啦﹐  我明嫁啦  :smile_04:  :smile_04:

morning all~~~~~~~~~

引用:
原帖由 uhadmeathello 於 2009-1-31 08:57 AM 發表

明啦  :smile_04:  :smile_04:  記得 forward 埋俾你鴉碼﹐  知你啦﹐  我明嫁啦  :smile_04:  :smile_04:
善哉善哉, 施主此言差矣
色即是空, 空即是色

引用:
原帖由 chefung 於 2009-1-30 17:54 發表

善哉善哉, 施主此言差矣
色即是空, 空即是色
用番你常用既 logic
色 = 空
空 = 色

一句到尾﹐  色就係色啦﹐  唔駛講甘多野﹐ 轉甘大個彎﹐  咪又係想提我 forward 埋比你﹐  得啦﹐ 明嫁啦     放心啦  

引用:
原帖由 uhadmeathello 於 2009-1-31 10:02 AM 發表

用番你常用既 logic
色 = 空
空 = 色

一句到尾﹐  色就係色啦﹐  唔駛講甘多野﹐ 轉甘大個彎﹐  咪又係想提我 forward 埋比你﹐  得啦﹐ 明嫁啦     放心啦  
施主
看來你不太明白什麼是"空" 了

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆