上一頁下一頁
發新話題

剛剛收到消息...CP

收藏  |  訂閱
161  17.4k

引用:
原帖由 馬交賭仔 於 2009-1-30 00:03 發表 查看引用來源

師兄,好似唔係貢和,ko車晚晚都有系果條街巡,另新地老闆有無貢大實力呀
唔夠實力可以比錢:smile_45:

引用:
原帖由 馬交賭仔 於 2009-1-30 12:03 AM 發表 查看引用來源

師兄,好似唔係貢和,ko車晚晚都有系果條街巡,另新地老闆有無貢大實力呀
哈哈~~佢寫度D字咁大~充滿住一股怨氣,由佢講喇~

引用:
原帖由 馬交賭仔 於 2009-1-30 12:03 AM 發表 查看引用來源

咪得過巡羅,新年麻,邊有捉過人"姐?我係天記住了兩年,見過既公安兩隻手數哂,我晚晚兩三點係樓下同條女食宵夜ga,公安就無,乞衣就大把。 仲有KO幾時掃場捉人一早放哂風拉,我件女去sun地,邊晚KO去佢地成班都知。Sun地老板有無細力就唔知,不過就一定比左唔少錢拉,咁大間high場,出咁多次事都無事,賺咁多錢,仲剛剛裝修完,之前房裝修完又到大廳裝修麻,D經理都有打黎R生意。

sun東泰就係2個香港人同一個果度D大哥開既,好多香港男明星去果表演之後…:smile_44: ,個度D女唔錯ga,不過貴D羅,Sun細紀都係high場,女女普通,不過有幾件好正。不過好多都high到殘哂。

引用:
原帖由 llcoolj 於 2009-1-30 12:16 AM 發表 查看引用來源

咪得過巡羅,新年麻,邊有捉過人"姐?我係天記住了兩年,見過既公安兩隻手數哂,我晚晚兩三點係樓下同條女食宵夜ga,公安就無,乞衣就大把。 仲有KO幾時掃場捉人一早放哂風拉,我件女去sun地,邊晚KO去佢地成班都知 ...
師兄,唔講咁多啦,我係果邊都知道多少事同人,唔係你講咁簡單,總知各位師兄係果邊就自己收斂下

Thanks For Sharing

多謝師兄既消息 .......................

等你出報告、唔知咩事呢

新年流流甘大鑊????
希望師兄無事啦:smile_13:

天鵝湖同新地果邊一向都咁亂架啦,
成日都搶野, 果邊幾個 k 場d 女大部份都去 新地hi 架啦,
有台做就做, 無台做咪跟d fd 去 新地嗨囉
搶野好多時搶果d 嗨大走路回家d人
不過經濟唔好, 係有d 負作用o既
過左 2,3月重大獲
各位兄弟去玩就唔好玩得咁串嘴啦,
祝大家大小細佬都 出入平安啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆