上一頁下一頁
發新話題

鼠年最後一K(紅C)報告

收藏  |  訂閱
309  11.5k

引用:
原帖由 CP-5 於 2009-1-22 03:31 PM 發表 查看引用來源
HAHA......個個C兄都讚你太長~~~~:smile_40:
我一般係俾女讚大的, 師兄同d 女口供唔夾, 都唔知信邊個好:smile_41:

引用:
原帖由 iori98 於 2009-1-22 03:34 PM 發表 查看引用來源

我一般係俾女讚大的, 師兄同d 女口供唔夾, 都唔知信邊個好:smile_41:
一定信師兄啦!
d女収左銭麻:smile_30:   

引用:
原帖由 iori98 於 2009-1-22 03:34 PM 發表 查看引用來源

影長相上黎睇下咪知囉~~~!!!:smile_30::smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 CP-5 於 2009-1-22 03:36 PM 發表 查看引用來源

影長相上黎睇下咪知囉~~~!!!:smile_30::smile_30::smile_30:
同我一齊去 sn party 你咪知 law

引用:
原帖由 影分身之術 於 2009-1-22 03:35 PM 發表 查看引用來源

一定信師兄啦!
d女収左銭麻:smile_30:   
同意我地比囡囡中肯:smile_30:

引用:
原帖由 iori98 於 2009-1-22 03:38 PM 發表 查看引用來源

同我一齊去 sn party 你咪知 law
好喎,你開團咪得囉~~!!!:smile_40:

引用:
原帖由 CP-5 於 2009-1-22 03:38 PM 發表 查看引用來源

同意我地比囡囡中肯:smile_30:
我揀信 d 女喎, 呵呵

引用:
原帖由 CP-5 於 2009-1-22 03:39 PM 發表 查看引用來源

好喎,你開團咪得囉~~!!!:smile_40:
sn party 又開團, 唔係掛, 我驚你係唔熟o既人面前唔可以盡情發揮喎!

引用:
原帖由 iori98 於 2009-1-22 03:39 PM 發表

我揀信 d 女喎, 呵呵
當然信女啦﹗女女有深度計呀﹗﹗﹗:smile_47: :smile_47: :smile_47:

引用:

ching 你誤會,囡囡說你龜頭大:smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆