上一頁下一頁
發新話題

COPY手記..........天鵝媽咪吸血事件!

收藏  |  訂閱
228  9.2k

引用:
原帖由 鐘國人 於 2009-1-13 06:31 PM 發表 查看引用來源

影子兄:
叫你老友,一係吾好做,一係就盡D.
一係比錢吾好再烦.一係比封红包DKO朋友.
等mami出黎收錢,等KO告佢雞頭,勒索.
一鑊打巢佢.等佢永不返身.
费事夜長夢多!
俾紅包 KO 咪一樣要使錢 ! 可能重要多過 3000 , 又要同人結怨 !

其實帶條女離開 CP 係最簡單直接既方法 !

引用:
原帖由 simon1999 於 2009-1-13 06:34 PM 發表 查看引用來源
一, 女已經冇做!二, 男既又唔係天鵝客人!

所以先要出聲

------------------------------

咁即係要個男人無啦啦比錢, 咁即係比人ID左啦, 重唔閃等乜呀?
如果條女係幾間倉返過工 , 個個媽咪都來搵條仔要三五千 , 條仔又有幾錢派街呢 ? :smile_41: :smile_41:

引用:
原帖由 魔導少年.J 於 2009-1-13 07:31 PM 發表 查看引用來源

俾紅包 KO 咪一樣要使錢 ! 可能重要多過 3000 , 又要同人結怨 !

其實帶條女離開 CP 係最簡單直接既方法 !
收完3000你包保無下次嗎?mami都出得口一係比錢.一係消失.
重怕咩结怨.係大陸你仁慈吾代表佢會有道義!

引用:
原帖由 鐘國人 於 2009-1-13 07:54 PM 發表 查看引用來源

收完3000你包保無下次嗎?mami都出得口一係比錢.一係消失.
離開常平就係最簡單 , 冇錢冇權冇勢 , 係常平呢種地方 , 最緊要避重就輕 !

引用:
原帖由 鐘國人 於 2009-1-13 07:54 PM 發表 查看引用來源

COPY 已經出左面攪呢單野 , 叫 KO 捉媽咪 , 係怕 COPY 同人結怨呀 !

支持轉場,何必堅持去天鵝,金錢和道理都在你手,CP大把好的K場啦:smile_45:

Support :smile_38:

支持!!!!!  

支持下copy師兄先:smile_38:

引用:
原帖由 CP-5 於 2009-1-13 09:30 AM 發表 查看引用來源

傾電話都可以零距離????:smile_40:
零距離?贏得嗎?:smile_04:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆