上一頁下一頁
發新話題

★☆肥友徵友區☆★...徵 男女18至99有眼耳口鼻 part 276

收藏  |  訂閱
744  8.2k

你話你好肉地小心有人好似廣州條友咁食左你落肚
好似打邊爐咁打:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 mandy1615 於 2009-1-6 12:45 PM 發表 查看引用來源
好似打邊爐咁打:smile_30: :smile_30: :smile_30:
咁變態.........睇到單新聞都心寒...:smile_42: :smile_27:

引用:
原帖由 HOOK1986 於 2009-1-6 04:19 PM 發表 查看引用來源

咁變態.........睇到單新聞都心寒...:smile_42: :smile_27:
你小心比人劏左做黑豚肉:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 mandy1615 於 2009-1-6 12:45 PM 發表 查看引用來源
唔好嚇我啦:smile_39:
我好怕架:smile_22:

大家HALO~~

個條友真係痴咩線嫁

引用:
原帖由 包包豬 於 2009-1-4 21:33 發表 查看引用來源

e@@~
你今日唔係要返工咩:smile_41:
遲左3日先覆豬豬:smile_13:
其實我返工都可以上網的除了12-14之外

引用:
原帖由 merry0123 於 2009-1-4 23:41 發表 查看引用來源
Hi,. 頭先出咗街..
你好呀~~~~
我遲左3日先覆你唔知呢D系唔系遲到好過冇到呢:smile_35:

引用:
原帖由 merry0123 於 2009-1-5 10:36 發表 查看引用來源
早呀各位..
大家多係邊區返工呀?

唔記得要自己講先.. 我係太古坊返工架
呢個回覆遲左2日:smile_35:
我系中環返工:smile_35:

早晨呀咁多位 :smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆