上一頁下一頁
發新話題

徵各方<<好男>>交個朋友傾下計, 好女亦無任歡迎, 有緣入黎聚聚^..^(9)

收藏  |  訂閱
771  5.6k

引用:
原帖由 MetroAgent 於 2008-12-31 11:19 AM 發表 查看引用來源

再大份d都得...
唔洗啦, 受唔起:smile_34:

引用:
原帖由 ccf1116 於 2008-12-31 11:22 AM 發表 查看引用來源
各位除夕快樂!!!:smile_38: :smile_38: :smile_38:
大家咁話啦, 出年都要開心快樂:smile_38: :smile_30:

引用:
原帖由 sunsun 於 2008-12-31 11:37 AM 發表 查看引用來源

我從來都無離開過.......I am always here
係咩, 好似係66果邊見你多d嘛:smile_30: :smile_44:

引用:
原帖由 ON車車 於 2008-12-31 11:37 AM 發表 查看引用來源

~~~o甘驚仲屎入o黎

你知lee到係女兒國......o甘你入o黎o既時候就帶埋d靚仔親信 :smile_47: 入o黎啦
咪係,都唔識做:smile_34: :smile_30:

引用:
原帖由 ON車車 於 2008-12-31 11:37 AM 發表

~~~o甘驚仲屎入o黎

你知lee到係女兒國......o甘你入o黎o既時候就帶埋d靚仔親信 :smile_47: 入o黎啦
又八掛忍唔住入下黎囉..

靚仔親信  邊有d貢既野架..

引用:
原帖由 sunsun 於 2008-12-31 11:37 AM 發表 查看引用來源

我從來都無離開過.......I am always here
至少我同樓主唔覺

引用:
原帖由 lovevk 於 2008-12-31 11:38 AM 發表

唔洗啦, 受唔起:smile_34:
好在未講係咩姐....咁大個檸檬

引用:
原帖由 MetroAgent 於 2008-12-31 11:42 AM 發表 查看引用來源

你唔屎去搵緊係冇啦:smile_22: :smile_22:

你都想我地lee班女兒國o既姊妹......2009年開開心心架:smile_47:

引用:
原帖由 MetroAgent 於 2008-12-31 11:42 AM 發表 查看引用來源

係囉, 我都覺得呢度唔會有:smile_39:
我諗我都係時候改下個標題:smile_30:

引用:
原帖由 ON車車 於 2008-12-31 11:43 AM 發表 查看引用來源

至少我同樓主唔覺
矛錯, 真係唔多覺

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆