上一頁下一頁
發新話題

*聚緣會*誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非誠勿入)12

收藏  |  訂閱
757  18.2k

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-12-21 09:19 PM 發表 查看引用來源

ar........不能說的秘密:smile_30:
會長:smile_38: 有人去左犯規:smile_38:

哎呀, 是我犯規, 又忍不住講膽機

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-12-21 09:21 PM 發表 查看引用來源

:smile_14: ..5蚊.:smile_14: .刀法應該有數十年功力(超薄):smile_30:
唔會喎, 同我平時食開一樣:smile_38:
我半年食左2張vip咭番黎(每張2千), 唔會唔知道佢有無變薄啦:smile_34:
雖然有d係朋友比單我:smile_13: :smile_30:

引用:
原帖由 always2007 於 2008-12-21 21:25 發表

你對, 我玩了六年 av 機, 即是家庭影院, 用 onkyo sr-700, 前置喇叭用 mission m72, 中後置亦一樣牌子. 後來發覺自己其實聽音樂比看電影多, 想轉玩 真空管機因為, 一, 我就是喜歡聽純音樂 / 交響樂, 特別是 orch ...
我之前幫呀哥組一套onkyo M..中置mission...前置用Roger(有分音)..後置Axxx..超低用Kenwood

剛柔并重

引用:
原帖由 lovevk 於 2008-12-21 09:30 PM 發表 查看引用來源

我半年食左2張vip咭番黎(每張2千), 唔會唔知道佢有無變薄啦:smile_34:
雖然有d係朋友比單我:smile_13: :smile_30:
那服務會不會降級?

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-12-21 09:31 PM 發表 查看引用來源

我之前幫呀哥組一套onkyo M..中置mission...前置用Roger(有分音)..後置Axxx..超低用Kenwood

温柔并重
相信以後不會下重本玩 av, 用 三千元以下買一套 av 組合, 便算了. 反而我會花 hkd12,000 買 luxman 膽機

引用:
原帖由 always2007 於 2008-12-21 09:32 PM 發表 查看引用來源

那服務會不會降級?
唔會呀, 我見開果個靚仔仲係度

引用:
原帖由 lovevk 於 2008-12-21 09:30 PM 發表 查看引用來源

咪引誘我ar:smile_22:

引用:
原帖由 always2007 於 2008-12-21 21:34 發表

相信以後不會下重本玩 av, 用 三千元以下買一套 av 組合, 便算了. 反而我會花 hkd12,000 買 luxman 膽機
各有各專長...av震撼力強....胆柔:smile_40:
我也不玩的..我只認識...汽車音響我也懂呢:smile_30: ..我以前是幫人装汽車機的:smile_40:

引用:
原帖由 大臣子 於 2008-12-21 09:40 PM 發表 查看引用來源

咪引誘我ar:smile_22:
不過遲d唔係果頭做, 無得lunch見靚仔啦:smile_13: :')

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆