上一頁下一頁
發新話題

bcm真"性"情(13)-不停插插插!!插後門都令我不停高潮了

收藏  |  訂閱
631  32.2k

引用:
原帖由 bcm 於 2008-12-12 10:09 PM 發表 查看引用來源

兩樣都有:smile_47: :smile_47:
我都有插過女友後欄兩次,唔佑點解第三次就唔畀...:smile_39:

咁就到依家都未插過,.插後欄真係好刺激..同埋好過癮..:smile_46: :smile_46:

引用:
原帖由 hung7kun 於 2008-12-12 10:17 PM 發表 查看引用來源

我都有插過女友後欄兩次,唔佑點解第三次就唔畀...:smile_39:

咁就到依家都未插過,.插後欄真係好刺激..同埋好過癮..:smile_46: :smile_46:
男性角度
有幾刺激??有幾過癮??

引用:
原帖由 bcm 於 12/12/2008 09:45 PM 發表 查看引用來源

有~今日先同佢通完電話黎~佢OK呀~
幫我問候佢:smile_38: thx!:smile_40:

引用:
原帖由 hung7kun 於 2008-12-12 10:17 PM 發表 查看引用來源

又會咁0既???
後欄的快感其實唔只男仔,女仔都會好HIGH,但個男仔一定要配合唔可以夾硬黎.

引用:
原帖由 lipailam 於 2008-12-12 10:24 PM 發表 查看引用來源

幫我問候佢:smile_38: thx!:smile_40:
好呀~我代佢多謝你先~:smile_35:

引用:
原帖由 bcm 於 12/12/2008 10:27 PM 發表 查看引用來源

好呀~我代佢多謝你先~:smile_35:
:smile_35: 唔使客氣.....

引用:
原帖由 yuuko_wang 於 2008-12-12 10:19 PM 發表 查看引用來源

男性角度
有幾刺激??有幾過癮??
第一次插佢戰戰驚驚,又驚佢反面,到佢肯就覺得好刺激

插咗入去好有壓迫感另舍唔同,所以覺得好過癮

引用:
原帖由 bcm 於 2008-12-12 10:26 PM 發表 查看引用來源

又會咁0既???
後欄的快感其實唔只男仔,女仔都會好HIGH,但個男仔一定要配合唔可以夾硬黎.
好可能佢聽埋啲損友講,話插得後欄多會失禁,所以就唔畀,

唉..到依家都未有得插,少咗一樣享受:')

會唔會 "LAI" 屎架? :smile_19:
如果多得滯會 失禁 架喎, 乜你唔驚既咩?:smile_35:

引用:
原帖由 小美人2006 於 2008-12-12 11:06 PM 發表 查看引用來源
會唔會 "LAI" 屎架? :smile_19:
如果多得滯會 失禁 架喎, 乜你唔驚既咩?:smile_35:
佢女友個fd?!:smile_43:
kidding

講真~
會唔會架??

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆