上一頁下一頁
發新話題

我的1X歲失身手記*

收藏  |  訂閱
772  41.4k

引用:
原帖由 多情自古空餘恨 於 2008-12-10 03:10 AM 發表 查看引用來源

唔舒服就咪鬼睇丫嘛~~
佢個胃唔舒服姐~~~~

引用:
原帖由 太空遊超人 於 2008-12-10 03:09 AM 發表 查看引用來源

唉, 好啦! 為左得到妳, 我冇辨法唔講,  我GEI 真正身份就係名古叫天樂 :smile_40:  
HAHAH如果古天樂真係好似你咁得閒係引版同我地吹水吹到咁夜就好LU~

[quote]原帖由 可兒 於 2008-12-10 03:11 AM 發表 查看引用來源

131#我愛型男:smile_47:

不過算啦呢家都係唔型喇~~呢2個月瘦左十幾磅.....瘦左好多!!:smile_19:
不過都可以氹你既~~CC

引用:
原帖由 可兒 於 2008-12-10 03:11 AM 發表 查看引用來源
130#試過2個男人咋...呢個post既佢..行左差唔多4年...但搞左唔多過20次
另一個行左半年...唔記得搞左幾次....

131#我愛型男:smile_47:

132#又自問牙? 樹旦啦..比你氹下啦

135#你對 ...
我既自問都係同妳個post一樣...真人真事...唔信可以當聽故仔!!

興趣呢樣野....相對既!!妳冇我又冇得夾硬黎既!!:smile_46:

引用:
原帖由 多情自古空餘恨 於 2008-12-10 03:03 AM 發表 查看引用來源

呢層我都知既~~~不過一想訓教時~~明明以前有條女比我攬住訓呢家無好慘丫嘛:') :')
咁我都明, 同條女光豬攬往訓又真係幾爽, C-HING 努力d ,希望在明天嘛!

137#邊有ja

138#拿出證據來:smile_38:

139#咪鬼理佢啦...唔中意就唔好睇..我冇叫佢睇...佢唔識字之嘛:smile_34:

142#我想要仔仔呀:smile_38: 唔要古天樂~

引用:
原帖由 太空遊超人 於 2008-12-10 03:15 AM 發表 查看引用來源

咁我都明, 同條女光豬攬往訓又真係幾爽, C-HING 努力d ,希望在明天嘛!
唔洗光豬攬住訓~~~係得閒訓訓下比我手多多 都好丫.......:smile_47:
我可以話呢家如果有條女係我隔離訓我唔攪最多手多多架姐~~我即刻有覺好訓

obviously copied form some other taiwanese forum!

引用:
原帖由 多情自古空餘恨 於 2008-12-10 03:12 AM 發表 查看引用來源

HAHAH如果古天樂真係好似你咁得閒係引版同我地吹水吹到咁夜就好LU~
明星中我最想同 jj 吹水 :smile_38:

引用:
原帖由 太空遊超人 於 2008-12-10 03:23 AM 發表 查看引用來源

明星中我最想同 jj 吹水 :smile_38:
JJ O晒咀同你吹=0=...........................................................................................水...咋話

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆