上一頁下一頁
發新話題

大家記得我嗎?出街完玩具分享~~~~

收藏  |  訂閱
246  26.9k

引用:
原帖由 潮吹之手 於 23/11/2008 03:32 PM 發表 查看引用來源

去性商店睇實物最好
潮兄 好耐無見:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 晴天_豬豬 於 2008-11-23 03:18 PM 發表 查看引用來源
其實系remote到大約10-15米…… 佢change speed時都係系我附近~~~~補習期間震系佢一早set定~~~~
而之後佢都係系妹妹仔門口先change 到speed!!!
玩蛋蛋咁high~~~~~下次玩乜先????
好耐冇見豬猪你la!!!!! 終於有新post 好happy ar!!!!!!!!!!!:smile_40:

support your posst

引用:
原帖由 DirtyBabe 於 2008-11-23 14:48 發表 查看引用來源
更係記得你啦令女,好耐無見你啦
d舊人走得7788啦,你要多d番黎出包膠哦!

係呢,你個隻butterfly點解可以咁遠都接受到既? 對講機都係幾km內喔..
呢d野都可以咁長距離??? 好勁喔..
靚太~!!
我久唔久有入黎架~!! :smile_13:

引用:
原帖由 S_BALL 於 2008-11-23 12:22 PM 發表 樓主既reprot好正....樓主今年考al??咁快搵定外國大學??
多謝…… 
其實大學系我用CE成績apply 架…… 上年已經收左我…… 

不過我想系香港考埋A-level......同埋我唔想讀大學foundation....... 重有……我想用a-level成績試下有冇更好既大學accept 我……

引用:
原帖由 lipailam 於 2008-11-23 03:09 PM 發表 豬豬 妳好~~~
妳好…… 女仔嗎??!!

引用:
原帖由 晴天_豬豬 於 2008-11-23 05:15 PM 發表 查看引用來源
多謝…… 
其實大學系我用CE成績apply 架…… 上年已經收左我…… 

不過我想系香港考埋A-level......同埋我唔想讀大學foundation....... 重有……我想用a-level成績試下有冇更好既大學accept 我……:loveline ...
豬豬你會唔會a level 太忙遲D會黎呢度架????:smile_24:

引用:
原帖由 coolcool62 於 2008-11-23 03:51 PM 發表 玩蛋蛋咁high~~~~~下次玩乜先????好耐冇見豬猪你la!!!!! 終於有新post 好happy ar!!!!!!!!!!!:smile_40:
依期都系好忙…… 所以好少開post..... 不過有上黎睇架~~~~:smile_35:

引用:
原帖由 晴天_豬豬 於 2008-11-23 05:22 PM 發表 查看引用來源

依期都系好忙…… 所以好少開post..... 不過有上黎睇架~~~~:smile_35:
ha, 你應該唔記得我架la....... 你以前d post 咁正, 人又靚~~~~~

我之前add過你msn 的, 點解唔見你on 既????

引用:
原帖由 晴天_豬豬 於 2008-11-23 05:20 PM 發表 查看引用來源

妳好…… 女仔嗎??!!
pig pig你好big 其實你而家個size幾大ar

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆