上一頁下一頁
發新話題

老費第一次做團長 22號深圳 Noon K 已截止報名【部份參與者不想公開名單】

收藏  |  訂閱
250  3.2k

收工前推一推先:smile_38:
886:smile_15:

引用:
原帖由 Moussa 於 2008-11-21 05:52 PM 發表 查看引用來源
我都差唔多收工, bye bye :smile_15: :smile_15: :smile_15:

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-11-21 05:47 PM 發表 查看引用來源

來日方長,此話可圈可點  
冰個先

引用:
原帖由 Moussa 於 2008-11-21 05:52 PM 發表 查看引用來源
今晚訓得早,訓得好,明天體魄好:smile_38:

引用:
原帖由 濟癲 於 2008-11-21 05:55 PM 發表 查看引用來源
冰個先  
佢話年紀細果個:smile_30:

咁腩準時收工既!:smile_14: :smile_14:

引用:
原帖由 ch_latour 於 2008-11-21 06:01 PM 發表 查看引用來源
咁腩準時收工既!:smile_14: :smile_14:
十五分鐘前洗定手啦

引用:
原帖由 濟癲 於 2008-11-21 06:03 PM 發表 查看引用來源
十五分鐘前洗定手啦  
唔係好似d技師咁,起完機走左去洗十五分鐘手咩!:smile_30: :smile_30:

(Copy)
讓我舉兩個實例:
《1》我曾用另一分身【狂.八神】發了一個夜遊報告

也曾pm某一版主希望能加分鼓勵一下
          但一直未有回應
         期間卻發現該版主為一些比我遲發的帖子加分
         至發帖廿四小時後一怒之下把帖子內容刪掉
         及後我把報告內文發給另一會員【頂李個費2008
         他把內文搬字過紙發帖
         卻獲版主迅速加分
         同一內容,同一批照片
         有不同待遇
         換了是你
         感覺如何?
《2》會員【頂李個費2008】一直獲該版主垂青:smile_27: :smile_27:
          所出之夜遊報告常獲加分以示鼓勵
          豈知一天他鬧著玩(做乜唔講真相)用了我的分身

【陳七@監察事務所】

咨詢吓D搞事份子及資深搞事份子,
唔怪得成日好似有野昅住,
事實不符,仲俾人誤會埋我無聊,
我的天噢:smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-11-21 06:34 PM 發表 查看引用來源
(Copy)
讓我舉兩個實例:
《1》我曾用另一分身【狂.八神】發了一個夜遊報告
          也曾pm某一版主希望能加分鼓勵一下
          但一直未有回應
         期間卻發現該版主為一些比我遲發的帖子加分
       ...
咩樹:smile_14: :smile_14: :smile_14:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆