上一頁下一頁
發新話題

12月5日五优皮士酒吧 狂歡派對(加我QQ群有靓女PP睇

收藏  |  訂閱
173  6.8k

預唔預我?

引用:
原帖由 shingmichael 於 2008-11-28 04:08 PM 發表
真係好似..............:smile_47: :smile_47:
我知JJ边个啦:smile_30:一D都唔似呀:smile_38:

引用:
原帖由 恭喜財財 於 2008-12-1 09:47 AM 發表

apple!
我要训啦:smile_22:听日再倾过啦:smile_30:

引用:
原帖由 helmut88 於 2008-12-1 10:53 PM 發表
預唔預我?
留一个靓靓噶位比你:smile_44:记得到时早D到啦:smile_38:

引用:
原帖由 apple0812 於 2008-12-1 11:30 PM 發表 查看引用來源

我知JJ边个啦:smile_30:一D都唔似呀:smile_38:
似呀 我覺得好似JJ:smile_38:

JJ邊個來架?小弟仲系新手一名,吾識世界,大家莫怪

引用:
原帖由 shingmichael 於 2008-12-2 03:21 PM 發表

似呀 我覺得好似JJ:smile_38:
哈哈,我有距甘靓就好噜:smile_30:训啦:smile_22:听日再倾:smile_38:

引用:
原帖由 apple0812 於 2008-11-18 01:24 AM 發表 查看引用來源
[按此打開]         

...
apple姐
優皮士唔係改左名咩:smile_13: :smile_13:

我有興趣噃

apple早晨呀!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆