上一頁下一頁
發新話題

COPY手記.........金喜國際水會48蚊3粒鐘!

收藏  |  訂閱
164  16.7k

引用:
原帖由 tisha 於 2008-12-5 10:00 PM 發表 查看引用來源
copy...西西附近有乜野價錢低既場過夜呀?
君悅年華,68蚊足雙鐘送大堂,再加鐘29蚊就過夜!平日計!

thx for sharing~~~

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-12-5 10:21 PM 發表 查看引用來源
君悅年華,68蚊足雙鐘送大堂,再加鐘29蚊就過夜!平日計!
去過啦...不過睇下村長你重有冇好介紹.....!!

引用:
原帖由 tyyu7112002 於 2008-12-5 03:02 PM 發表 查看引用來源

我前三個星期去,啲男服務員都係咁sell我全天候5粒鐘喇:smile_27:

可能我試得骨場比較少,好多都係兩粒鐘,之後全部大堂嘢:smile_27:

噢!一段金喜情緣咁快完結:smile_14: 但話時話,我 ...
金X島 = 水圍果間 :smile_41:  有咩玩, 咩價錢 :smile_13:

我自己 MA9煩 :smile_13:

又要平, 足鍾 同飲品任飲

按腳後生.... :smile_13:

唔多場口岩我要求

有一排去龍華 民治 (貪唔洗小費) 但確實太遠 :smile_13:

引用:
原帖由 w38 於 2008-12-7 06:22 發表 查看引用來源

金X島 = 水圍果間 :smile_41:  有咩玩, 咩價錢 :smile_13:

唔多場口岩我要求

有一排去龍華 民治 (貪唔洗小費) 但 ...
咁就要等師兄你開間好嘢啦...

好抵喎 .......

引用:
原帖由 tisha 於 2008-12-5 09:59 PM 發表 查看引用來源

where is 金龍島??有乜野玩...thx ching
褔民路5號福雅園大廈裙樓(地鐵福民站A出口右側100米,人人樂對面)

有日式機餐(無得開大),美容同正骨中泰式
引用:
原帖由 w38 於 2008-12-7 06:22 AM 發表 查看引用來源

唔多場口岩我要求

有一排去龍華 民治 (貪唔洗小費) 但 ...
係!水圍人人樂對面,最盡玩日式機餐,無得開大,房雙鐘128再加100小費,

我總共去過三次,第一次玩日式,最近兩次都係按老正泰式,手勢都唔錯,

泰式88中式78,按摩雙鐘送足浴,

週一至週四在02:00后入房按雙鐘可過夜,週五至週六在02:00后入房按三個鐘可過夜,

但飲品唔係任飲,按腳有啲都幾後生,睇你彩數撞唔撞到,

星期五第二次上金喜,連小費共178,食咗佢個免費三絲炒米,有過夜,按到半路兩點幾出房食煙見到個老板周圍巡,今次幫我按泰式係肥妹仔,按得唔錯.

thx ur sahring

抵玩:smile_13:

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-12-7 05:13 PM 發表 查看引用來源

咁就要等師兄你開間好嘢啦...
開間行老正

無人幫趁呢 :smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆