上一頁下一頁
發新話題

好男好女CLUB HOUSE == 誠徵會員 - PART 7

收藏  |  訂閱
737  6.5k

引用:
原帖由 會計敗類 於 2008-11-6 18:13 發表 查看引用來源

我聽日唔黎喎:smile_24:
仲咩唔黎呀.....:') :') :') 你唔保護我喇

引用:
原帖由 會計敗類 於 2008-11-6 06:13 PM 發表 查看引用來源

我聽日唔黎喎:smile_24:
咋病..請假:smile_44:

引用:
原帖由 占事癲 於 2008-11-6 06:14 PM 發表 查看引用來源

仲咩唔黎呀.....:') :') :') 你唔保護我喇
佢唔o黎...我地仲有成兩圍人保護你:smile_40:

無見一日, 又開新post.....:smile_27: :smile_27:
舊果個都唔知去左邊.....:smile_45:

引用:
原帖由 lovevk 於 2008-11-6 06:19 PM 發表 查看引用來源
無見一日, 又開新post.....:smile_27: :smile_27:
舊果個都唔知去左邊.....:smile_45:
係你唔知去左邊呀:smile_22: :smile_22:

引用:
原帖由 占事癲 於 2008-11-6 05:30 PM 發表 查看引用來源

老闆比收數佬追數....前一日已經報左警
今日又打黎講哂粗口鬧我(我接電話)...佢叫我同老闆講....如果再唔聽電話就上黎公司見一個打一個...唔會理會果個人有冇關...仲叫我唔好出門口食lunch...加下佢已經上梗黎打我 ...
未追到d post, 希望你無事啦

引用:
原帖由 占事癲 於 2008-11-6 06:05 PM 發表 查看引用來源

係呀.......cid都叫我唔好聽 (其實佢頭先叫我出左門口, 同我講左d野, 我唔方便係度講, 費事累到個cid, 你地知hk有幾多無聊人在網上搵野黎做, 個詳細聽日再講比大家知)

我覺得cid講嘅野好岩....

cid已 ...
你不如唔好返工啦:smile_38:

引用:
原帖由 ON車車 於 2008-11-6 06:19 PM 發表 查看引用來源

係你唔知去左邊呀:smile_22: :smile_22:
唔好咁惡啦:smile_24:
一年一次, 無乜幾何有咁大班人陪我過:smile_35:

請問我可以加入你地嗎? 因為朋友少, 常在居企. 以前覺得慣, 但宜家開始覺得悶.
宜家多數睇下電視, 上網, 打機. 我性格本身內向的. 但近來覺得悶, 都盡量改緊啦.

我介紹下自己先.
我叫Kenneth 宜家27歲. 我住係將軍澳區的, 宜家係間銀行做會計文員的. 在中環上班的.
因為收入唔高, 如果食飯, 希望保持在$100以下的消費. 不過間唔中貴D, 都OK的.

咁快開左個post啦~~~~成日都追唔切:smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆