上一頁下一頁
發新話題

【徵友館】

收藏  |  訂閱
740  7.0k

引用:
原帖由 mobileme 於 2008-11-6 01:47 AM 發表 查看引用來源

真係我一仆街就個個都蒲頭....:smile_45:

沖凍水涼有益身心呀....:smile_45:
對撚住你...
笑撚死我la:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 mobileme 於 2008-11-6 01:48 AM 發表 查看引用來源

咁識左幾多打呀目前.....
少少啦!!

引用:
原帖由 蕉那麼佢 於 2008-11-6 01:45 AM 發表 查看引用來源

即係唔想沖啦....唔捨得個屎坑呀
衰 女 包:smile_45:

引用:
原帖由 快樂Lv 於 2008-11-6 01:48 AM 發表 查看引用來源

縮左點屌丫:smile_30: :smile_30:
咁睇你喇.....師姐....:smile_45:

同人地講我地既私下對話幾咁純情, 我諗真係無人信. :smile_45:
引用:
原帖由 小小小愛子 於 2008-11-6 01:48 AM 發表 查看引用來源

頂你唔順~笑x死!!:smile_03: :smile_03: :smile_03:
你地咁無同情心, 冬至果日到你地壞呀...:smile_38: :smile_43:

引用:
原帖由 快樂Lv 於 2008-11-6 01:49 AM 發表 查看引用來源

對撚住你...
笑撚死我la:smile_30: :smile_30:
對撚住你...
激9死我la:smile_29: :smile_29:

引用:
原帖由 死飛仔.. 於 2008-11-6 01:49 AM 發表 查看引用來源

衰 女 包:smile_45:
車神~~~~:smile_04:

引用:
原帖由 mobileme 於 2008-11-6 01:51 AM 發表 查看引用來源

同人地講我地既私下對話幾咁純情, 我諗真係無人信. :smile_45:

你地咁無同情心, 冬至果日到你地壞呀...:smile_38: :smile_43:
好撚狠毒呀你........我游開冬泳架!!

引用:
原帖由 小小小愛子 於 2008-11-6 01:49 AM 發表 查看引用來源

少少啦!!
因住識著壞人呀.....:smile_29: :smile_04:

引用:
原帖由 mobileme 於 2008-11-6 01:51 AM 發表 查看引用來源

講真啵...我地既私底下對話係好純情架,d 人5信咪又9佢地囉:smile_45:

引用:
原帖由 小小小愛子 於 2008-11-6 01:53 AM 發表 查看引用來源

好撚狠毒呀你........我游開冬泳架!!
我游渡海泳架......蝶式添呀....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆