上一頁下一頁
發新話題

想識新朋友

收藏  |  訂閱
211  3.5k

引用:
原帖由 kilykilyk 於 2008-11-4 04:56 PM 發表
男又得女又得,最好鍾意唱k,不過男仔最好過咗三十,因為可以識吓男朋友,
如果諗住想騙財騙色的不要留言,因為就算識咗我,而你又騙我,我一定搵人打你,ok?

(我知好多男仔想識女友,而我有168cm,如果 ...
:smile_30:

i'm in stitches gal u r funny
anyway all the best and gd luck

Hi, can I?

點樣可以(身)材價(首)飾兼收呀...:smile_44: 又唔比你搵人打到

引用:
原帖由 MetroAgent 於 2008-11-10 02:34 AM 發表 查看引用來源

我要出去搵食  第日玩過  :smile_43:
夠鐘開工....

引用:
原帖由 kilykilyk 於 2008-11-4 04:56 PM 發表 查看引用來源
男又得女又得,最好鍾意唱k,不過男仔最好過咗三十,因為可以識吓男朋友,
如果諗住想騙財騙色的不要留言,因為就算識咗我,而你又騙我,我一定搵人打你,ok?

(我知好多男仔想識女友,而我有168cm,如果 ...
貢你騙我,我都5會搵人打你既,ok..:smile_15:

樓主say個hi先~~~~
你個名應該點讀...哈哈:smile_30:

引用:
原帖由 Chivas18yrs 於 2008-11-10 03:47 PM 發表 查看引用來源
Hi, can I?
hi~

引用:
原帖由 dialolo 於 2008-11-10 10:20 PM 發表 查看引用來源

貢你騙我,我都5會搵人打你既,ok..:smile_15:
放心~我係唔會騙人財色 ok?

引用:
原帖由 拉屎嘉 於 2008-11-10 10:22 PM 發表 查看引用來源
樓主say個hi先~~~~
你個名應該點讀...哈哈:smile_30:
kily= key ly<<音

引用:
原帖由 hehehaha173 於 2008-11-4 05:27 PM 發表 查看引用來源
親愛的Kily小姐

我想問如果淨騙財唔騙色,唔揾人打我得唔得阿小姐?

如果可以我明天先布個局坤你

等著妳的好消息

一個很窮的靚仔上
ha~:smile_30: ha~:smile_30:

hi~ 窮哥仔~ 你都好攪笑啊~:smile_35: 你咁有心思去布局~
比你坤都低番晒啦~:smile_46:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆