上一頁下一頁
發新話題

*聚緣會*誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非誠勿入)2

收藏  |  訂閱
752  20.3k

引用:
原帖由 lovevk 於 2008-11-3 11:30 發表

唔記得lu, 係之前個post:smile_35:
早晨...:smile_40: ...你都咁早:smile_41:

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-11-3 11:28 AM 發表

濕度、紫外線幾高:smile_45: ......:smile_30: :smile_30:
humidity = too dry, no water
UV index= 14, extreme .... :smile_39:

引用:
原帖由 好色男2008 於 2008-11-2 06:32 PM 發表 查看引用來源
你巧:smile_38: :smile_38: :smile_38:
你好呀, 去到邊都見到你, 唔知幾時有機會同你傾下計呢

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-11-2 07:24 PM 發表 查看引用來源

今日去左番工、番早左、冷氣好凍、放工番屋企:smile_35: :smile_35:
係喎, 你放平時喎

引用:
原帖由 lovevk 於 2008-11-3 11:52 發表

係喎, 你放平時喎
....你呢?

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-11-3 09:09 AM 發表 查看引用來源

請 問 各 位 : 當 1 個 女 仔 講 : 我 無 啊, 唔 好 啦,是 但 啦..... 你 地 信 嗎???!!! :smile_46:
咩你咁架:')
頭先呢度好兇險呀...驚驚:smile_24:

引用:
原帖由 lovevk 於 2008-11-3 12:05 發表

咩你咁架:')
頭先呢度好兇險呀...驚驚:smile_24:
有冇收到短信:smile_41:

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-11-3 11:33 AM 發表 查看引用來源

早晨...:smile_40: ...你都咁早:smile_41:
唔早啦....不過好眼瞓....你今日唔洗返工呀

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-11-3 11:59 AM 發表 查看引用來源

....你呢?
六, 日....

引用:
原帖由 lovevk 於 2008-11-3 12:08 發表

唔早啦....不過好眼瞓....你今日唔洗返工呀
吾駛..我都好累所以休息下先

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆