上一頁下一頁
發新話題

萬性節的私人party

收藏  |  訂閱
147  14.5k

引用:
原帖由 jumboleung 於 2008-11-4 07:00 PM 發表 查看引用來源
anymore?

not only 1q........................................

引用:
原帖由 ajenny 於 4/11/2008 11:26 PM 發表 查看引用來源
not only 1q........................................
真係估唔到妳會咁做喎.........:smile_35: :smile_35:

引用:
原帖由 lipailam 於 2008-11-4 11:32 PM 發表 查看引用來源

真係估唔到妳會咁做喎.........:smile_35: :smile_35:
甘你估我係點做呀..................................

引用:
原帖由 ajenny 於 4/11/2008 11:35 PM 發表 查看引用來源
甘你估我係點做呀..................................
無諗過妳會同其他人做囉!!:smile_35:

為左個咁o既男友,就同個三九唔識七o既人搞!:smile_39:

都唔知話妳豪呢?!還是淫好呢?!:smile_42:

男友唔尊重妳姐!妳都要尊重下自己架!太隨便了……:smile_45:

引用:
原帖由 miiiko 於 2008-11-2 10:42 AM 發表 查看引用來源

之前真係貼過D幾激架.
而家唔敢喇~佢唔中意.我DELETE曬.DE淨這兩張?
mii好似乖左好多,哈哈

引用:
原帖由 miiiko 於 2008-11-2 10:13 AM 發表 查看引用來源

其實你這種party向邊度搵架?應該唔會賣廣告?要識人囉?

係呀sex shop d衫好正!sexy得來也有美感
咁有美感, 有無相可以post下出黎呀? 或者pm都ok架...

引用:
原帖由 miiiko 於 2008-11-2 10:20 AM 發表 查看引用來源

咁走果陣有冇一齊走定點呀

下次有party叫埋我去!待我孖住你!唔怕你男朋友唔見左:-D
打孖上???:smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆