上一頁下一頁
發新話題

♡徵人加入蟲蟲突公隊愛回家株式會社♡(Part372)

收藏  |  訂閱
744  4.6k

引用:
原帖由 Nikita_May 於 2008-10-31 12:14 PM 發表 查看引用來源

我等做u 伴娘wor
我想做多 d wor 姊妹 :smile_13: :smile_45:

引用:
原帖由 蟲蟲MayMay 於 2008-10-31 12:17 PM 發表 查看引用來源

矛錯
因為我一直都好相信現實發生左的樹

因為maymay 一直都生存係lei 個space, 堅持住一個佢覺得o岩的原汁,
亦都因為maymay 吾係一個外表好令的女仔, 佢希望一個識得欣賞佢內心, 明白佢的人
同意...但仍然係塵覓 中....

引用:
原帖由 nonbeing 於 2008-10-31 12:14 PM 發表 查看引用來源

禾見唔到:smile_13:
又比你趕走哂:smile_30:

引用:
原帖由 蟲蟲MayMay 於 2008-10-31 12:19 PM 發表 查看引用來源

我想做多 d wor 姊妹 :smile_13: :smile_45:
:smile_13: 有d 野, 你我大家知喇~

引用:
原帖由 Nikita_May 於 2008-10-31 12:19 PM 發表

同意...但仍然係塵覓 中....
典型女人既心態:smile_44:

引用:
原帖由 ipro 於 2008-10-31 12:17 PM 發表 查看引用來源

未就係... 我做3年都可以攞番自己既全部 + 公司既 30%:smile_40: , 唉..一聽到mo profit and fun就巧似世界no sun:smile_27:
都吾豬我老左個生果金 入息汁查典算 :smile_39:

mpf d $$ 實over ka :smile_39:

引用:
原帖由 蟲蟲MayMay 於 2008-10-31 12:17 PM 發表 查看引用來源

矛錯

因為maymay 一直都生存係lei 個space, 堅持住一個佢覺得o岩的原汁,
亦都因為maymay 吾係一個外表好令的女仔, 佢希望一個識得欣賞佢內心, 明白佢的人
萬分同意.......
不過唔好唔記得每個人都須要呢樣野.....
有時唔可以揸得太緊......

引用:

矛錯

呢個都係淫豬常情... 每個人都係字鵝既.. :smile_13:

引用:
原帖由 希亞雷 於 2008-10-31 12:17 PM 發表 查看引用來源

:smile_27: :smile_27: 諗緊....solo果餐去唔去...同埋做幾多人情...
hahahahaha :smile_30:

引用:
原帖由 cashierr 於 2008-10-31 12:17 PM 發表
[quote]原帖由 蟲蟲MayMay 於 2008-10-31 12:12 PM 發表 查看引用來源

c 兄 :smile_39:  你識左我咁耐 :smile_39:  你豬ka :smile_39: [/quote

我就係豬得太多..   ...
C兄都應該講過巧多次:smile_13: 但佢當你9UP:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆