上一頁下一頁
發新話題

我同sp既故事^^

收藏  |  訂閱
700  78.1k

引用:
原帖由 Seductive 於 2008-10-21 09:44 PM 發表 查看引用來源

怕, 我地係街會好似普通朋友咁, 唔會拖手唔會剩~~:smile_44: :smile_44:
行開時鍾酒店附近咪好驚 :smile_47:

引用:
原帖由 unclelou 於 2008-10-21 09:46 PM 發表 查看引用來源

行開時鍾酒店附近咪好驚 :smile_47:
唔太驚既:smile_44: :smile_44:

引用:
原帖由 Seductive 於 2008-10-21 09:12 PM 發表 查看引用來源

唔知佢覺唔覺自己幸福呢:smile_40: :smile_40:
換轉係我就happy死了

attractive

and seductive to men

引用:
原帖由 Seductive 於 2008-10-19 03:57 PM 發表 查看引用來源
太多人pm問我點識我sp, 同sp既關係, 點開始, 幾耐先一次:smile_13: , 我滿足大家既好奇, 出過topic略講一二, 唔喜歡的可以不看~~

我同sp係fd d fd出黎食飯識既, 識左之後大家覺得好啱傾, 私下再約見面同食飯 ...
睇到你個post, 真係以為係自己, 因為我同你的經歷有80%相似, 除咗見面嘅時間, 因為我哋係一齊做嘢的.....所以日日見.

大家都係各自有家庭, 不過以前我很逃避去用sp來形容我哋嘅關係, 因為只覺得係有性冇愛, 但經過日子的沖洗之後, 慢慢發覺性係好重要的一環, 或者我唔係好識handle呢個關係啦, 有時覺得好辛苦, 如我選擇継續去維持呢個關係, 我應該用乜嘢態度去面對呢, 同時, 想問吓樓主, 你sp同你一齊後, 你會唔會介意佢又同另外一個sp一齊呢? (我介意, 因為我怕污穢). 另, 想問下各位男士, 當你有個固定sp時, 係咪真係想有多幾個sp呢(想知吓男人嘅世界)? 入咗嚟呢版覺得好warm, 因為我試過去婚後生活發表有關我的經歷, 比d阿太鬧到仆街, 不過我只覺得佢地好好笑.

引用:
原帖由 cdin 於 2008-10-22 08:48 AM 發表 查看引用來源

睇到你個post, 真係以為係自己, 因為我同你的經歷有80%相似, 除咗見面嘅時間, 因為我哋係一齊做嘢的.....所以日日見.

大家都係各自有家庭, 不過以前我很逃避去用sp來形容我哋& ...
我本身冇sp, 所以唔知道會唔會想有多d..
男人既野, 一個就應該唔夠既, 除非由始至終都冇做過, 否則有得一個就想有第二個架啦...
不過我都好想知道其他人點諗...

大家今日上discuss有無事 ? 定係我上唔到:') :')

引用:
原帖由 cdin 於 2008-10-22 08:48 AM 發表 查看引用來源

大家都係各自有家庭, 不過以前我很逃避去用sp來形容我哋嘅關係, 因為只覺得係有性冇愛, 但經過日子的沖洗之後, 慢慢發覺性係好重要的一環, 或者我唔係好識handle呢個關係啦, 有時覺得好辛苦, 如我選擇継續去維持呢個關係, 我應該用乜嘢態度去面對呢, 同時, 想問吓樓主, 你sp同你一齊後, 你會唔會介意佢又同另外一個sp一齊呢? (我介意, 因為我怕污穢). 另, 想問下各位男士, 當你有個固定sp時, 係咪真係想有多幾個sp呢(想知吓男人嘅世界)? 入咗嚟呢版覺得好warm, 因為我試過去婚後生活發表有關我的經歷, 比d阿太鬧到仆街, 不過我只覺得佢地好好笑
我sp本身有屋企, 所以除左我, 佢"應該"無時間再有其他sp, 就算有, 我都管不到~~
我好少去婚後生活或情愛版, 果d topic, 唔啱我~~
我係呢度都試過比人鬧, 不過, 我無理~~
啱傾, 可以一齊傾, 唔啱傾, 唔該過主~~

好想有sp:smile_13:

引用:
原帖由 Seductive 於 2008-10-22 15:32 發表 查看引用來源
大家今日上discuss有無事 ? 定係我上唔到:') :')
Server又神神地~~~~:smile_39::smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆