上一頁下一頁
發新話題

♡徵人加入蟲蟲突公隊愛回家株式會社♡(Part344)

收藏  |  訂閱
745  4.4k

引用:
原帖由 有客到 於 2008-10-17 12:11 AM 發表 查看引用來源

多d同佢傾計, 陪下佢.....
唔知講d咩............:smile_39:

引用:
原帖由 Nikita_May 於 2008-10-17 12:11 AM 發表 查看引用來源

我今日唔駛番學, 不過開始溫book之痳...:smile_40:
now先開始:smile_14:

引用:
原帖由 nonbeing 於 2008-10-17 12:11 AM 發表 查看引用來源
做人計劃咁多又點.........:smile_13:
做咩咁諗姐.......
未來係點係預計唔到架啵......
最緊要係盡o左力同無悔........

引用:
原帖由 粗麵 於 2008-10-16 08:09 AM 發表 查看引用來源

点解唔知:smile_47:
溝佢又點:smile_44: 我只係話過唔同你地爭may may:smile_44: 笫二個照溝:smile_38:

引用:
原帖由 nonbeing 於 2008-10-17 12:11 AM 發表 查看引用來源
雨兄

引用:
原帖由 好色男2008 於 2008-10-17 12:11 AM 發表 查看引用來源
你係咪想試下:smile_38: 麻甩佬:smile_44: no
星期六約左小櫻果邊啦:smile_40:

引用:
原帖由 nonbeing 於 2008-10-16 08:11 AM 發表 查看引用來源
比佢睇到

引用:
原帖由 Nikita_May 於 2008-10-17 12:12 AM 發表 查看引用來源

咁你咪無野寄託?  仲唸住跟u 學live beat 添:smile_24:
係live bet 呀
no ball .....等埋令may黎就去訓lu

引用:
原帖由 nonbeing 於 2008-10-17 12:13 AM 發表 查看引用來源

應該係聽下佢講野, 做聆聽者.....

引用:
原帖由 nonbeing 於 2008-10-17 12:13 AM 發表 查看引用來源

你可以久不久說些鼓勵,安慰說話,send sms都得,等佢知你關心佢就已經足夠:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆