上一頁下一頁
發新話題

玩得傾得的您入小妹吹水室(PART48)*

收藏  |  訂閱
743  5.5k

引用:
原帖由 沒情趣的我 於 2008-10-9 02:52 PM 發表 查看引用來源
想訓教。。 :smile_45:
唔好訓呀........醒吓呀.........

引用:
原帖由 628kk 於 2008-10-9 02:54 PM 發表 查看引用來源

:smile_13: 點解呀?
我都唔知點解呀.....可能冇咩胃口呀...:smile_13: :smile_13:

我又返黎啦...

引用:
原帖由 【細Bee】 於 2008-10-9 02:53 PM 發表 查看引用來源

唔係呀...我尋晚同佢講..我想陪你番工呀...佢話好多塵又熱...佢唔想我唔舒服....
尋晚我同佢..同埋阿錢出左去食糖水呀....下次真係要同你一齊去食呀...阿錢都話好食呀...
佢真係鍚你咖啫 係那裡食糖水呀:smile_46: :smile_47:

令令姐姐...你一叫pc....我就諗起...好得意既pc狗呀...(pc..你唔會介意我咁講呀...)因為我以前好中意pc狗咖...:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 HI我係家慧 於 2008-10-9 02:56 PM 發表 查看引用來源
我又返黎啦...
hi 家慧:smile_15:

引用:
原帖由 HI我係家慧 於 2008-10-9 02:56 PM 發表 查看引用來源
我又返黎啦...
你番黎啦....:smile_38: :smile_38:

first time visit discuss

hello! everybody! i'm the fresh guy in discuss. how can i join you? :smile_13:

thanks!

引用:
原帖由 偏愛28 於 2008-10-9 02:57 PM 發表 查看引用來源

hi 家慧:smile_15:
愛愛...

嘩﹗﹗人氣字數爆晒燈:smile_38: :smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆