上一頁下一頁
發新話題

狼虎之年~~ part VIII

收藏  |  訂閱
441  23.3k

引用:
原帖由 無愁^^ 於 2008-10-11 11:19 PM 發表 查看引用來源

滿足唔到, 會唔會去搵外援:smile_44: :smile_44:
外援都可以幫到手㗎!

:smile_42: :smile_42: :smile_42:

引用:
原帖由 無愁^^ 於 2008-10-11 11:19 PM 發表 查看引用來源

滿足唔到, 會唔會去搵外援:smile_44: :smile_44:
咁妳會唔會搵外援呀:smile_46::smile_44:

引用:
原帖由 無愁^^ 於 2008-10-6 09:04 PM 發表 查看引用來源
狼虎之年(PART VIII)

狼虎之年, 之前被close左, 想同D朋友分享番呢個post啫:smile_47: :smile_47:

女人幾多歲係狼虎之年??
到了呢個階段會係點架??

性 專 家 吳 敏 倫 教授的解釋:
「女 人 的 ...
我都未試過同d30-40既女性做喎
唔知會係乜野感覺呢:smile_13:

引用:
原帖由 decemmeimei 於 2008-10-11 11:30 PM 發表 查看引用來源

咁妳會唔會搵外援呀:smile_46::smile_44:
暫時唔使

引用:
原帖由 大大LOOK 於 2008-10-11 11:48 PM 發表 查看引用來源

我唔係男性, 答唔到你咩感覺, 搵d男士答你

引用:
原帖由 無愁^^ 於 2008-10-11 11:54 PM 發表 查看引用來源

搵妳 C6 答佢咪得 law :smile_30:

有一個問題, 我一直想問.

女人到左呢個AGE, 係生理上需要大左?
定係因為好多野都試過見過, 開左竅, 識享受. 先識食呢?

我覺得係兩樣都有, 第二樣影響大D

引用:
原帖由 大大LOOK 於 2008-10-11 11:48 PM 發表 查看引用來源

試完你就知好野...

引用:
原帖由 無愁^^ 於 2008-10-11 11:54 PM 發表 查看引用來源

有冇 c hing 答我呢:smile_13:

引用:
原帖由 decemmeimei 於 2008-10-12 12:01 AM 發表 查看引用來源

搵妳 C6 答佢咪得 law :smile_30:
我c6話緊我正....
寢晚佢請我食左宵夜, 今日我再擒佢食下午茶:smile_47: :smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆