上一頁下一頁
發新話題

徽30+好男人(7)

收藏  |  訂閱
749  9.0k

引用:
原帖由 tristrip 於 2008-10-7 01:13 AM 發表 查看引用來源

可能我就係太貪心, 所以而家先咁down:smile_27:
唔係呀,你一d都唔貪啦......

係好鬼貪就真...:smile_45: :smile_45:

:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 文員 於 2008-10-7 01:16 AM 發表 查看引用來源

只係很值得別人既安慰…因為你夠真誠。
呢度既人都有呢個特徵

引用:
原帖由 Re-searching 於 2008-10-7 01:25 AM 發表 查看引用來源

唔係呀,你一d都唔貪啦......

係好鬼貪就真...:smile_45: :smile_45:

:smile_30: :smile_30: :smile_30:
我已經開始嘗試改..........

引用:
原帖由 tristrip 於 2008-10-7 01:25 AM 發表 查看引用來源

為左平息呢件事, 你都係post張比大家睇下:smile_38:
贊成 !!

引用:
原帖由 Re-searching 於 2008-10-7 01:23 AM 發表 查看引用來源

樣唔樣衰
妳自己心裏有數啦:smile_30: :smile_30:

(認真)你唔好咁講啦......

對唔住咁多位...係我dai 起咗一個唔好既話題......
如果你認為係識到班朋友,咪繼續做朋友囉
朋友唔洗話睇樣既,但如果你真係想搵男女,你咪睇下有無岩囉,點都係由朋友開始
唔通一黎到就話我黎應徵做男友就做男友咩,都唔得了解,一齊又點會耐呢

引用:
原帖由 Re-searching 於 2008-10-7 01:23 AM 發表 查看引用來源

樣唔樣衰
妳自己心裏有數啦:smile_30: :smile_30:

(認真)你唔好咁講啦......

對唔住咁多位...係我dai 起咗一個唔好既話題......
妳講到咁
我認我超樣衰架

唔使對唔住喎
係有心傾計嘅咩話題都會傾到
其實咩都講
好過咩都唔講囉

引用:
原帖由 kaya 於 2008-10-7 01:28 AM 發表 查看引用來源
如果你認為係識到班朋友,咪繼續做朋友囉
朋友唔洗話睇樣既,但如果你真係想搵男女,你咪睇下有無岩囉,點都係由朋友開始
唔通一黎到就話我黎應徵做男友就做男友咩,都唔得了解,一齊又點會耐呢
其實呢個我明架...
今日有點不知所謂....
亂講野:smile_39: :smile_39: :smile_39:

多謝你既安慰...

引用:
原帖由 Re-searching 於 2008-10-7 01:31 AM 發表 查看引用來源

其實呢個我明架...
亂講野:smile_39: :smile_39: :smile_39:

多謝你既安慰...
客咩氣呀,我都己經歸入樣衰既類別,所以唔洗愁:smile_30:

引用:
原帖由 Re-searching 於 2008-10-7 01:31 AM 發表 查看引用來源

其實呢個我明架...

多謝你既安慰...
其實識妳咁耐
妳嘅思路係好清晰架
如果攰就休息下啦

:smile_30:
引用:
原帖由 kaya 於 2008-10-7 01:33 AM 發表 查看引用來源
客咩氣呀,我都己經歸入樣衰既類別,所以唔洗愁:smile_30:
咁我地組個醜人兵團好了:smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆