上一頁下一頁
發新話題

Fion 的私日記 3 (updated on 23/9 & Photo P.49)

收藏  |  訂閱
777  104.3k

唷唷~:smile_14:  岩, 男可以風流~咁女唔可以?
不個依個社會~ 咩都小心d 好~
我同意你講~ 就算男朋友~ 都唔代表一定要除褲俾佢xx~

多心去愛無罪~ 但要對伴侶將心比己~~~

我諗你係好女人~ 知自己做緊咩~支持你~:smile_38:

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-9-14 03:29 AM 發表 查看引用來源
14/9/2008

剛剛飲到半醉, 想保持呢種感覺寫今日的日記。我做咗23年好女仔, 就係極少真誠咁表達自己。細時驚媽媽, 大時怕男友; 做親咩事都怕唔知其他人點睇自己。

女人, 真係太為難。我都唔知幾時開始鍾意 ...
Fino,

呢d係我地中國人既女性係封建制度所遺下既衰野
妳睇下d鬼妹就知到人地既男女平等去到邊度啦
不過... 現今既中國女性(尢其係hk girl).... 已經好幸福啦

ps. 寫多d 心底話出黎減壓lor

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-9-15 04:23 AM 發表 查看引用來源
fion 你張相好大膽喎,你有咁既身材校係可以好有自信啦,
見到你張相真係好想可以攬住你呀:smile_47:

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-9-15 04:23 AM 發表 查看引用來源
Oh! baby you make me hard.

:smile_47: :smile_47: :smile_47:

fion can post your photo again ????

Fion 其實你日日都咁夜訓,又要咁早起身,
你夠精身架喇,你要小心身子哦...

睇完fion新鮮出爐的日記後,非常認同你的睇法,人地怎樣說就由他吧,中國人的社會要背負禮節,到頭來都係要令自己心裡難受的話,未必是好事

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-9-15 03:56 AM 發表 查看引用來源
女人有身材show 有咩唔得。

fion死圖呀
睇唔到相

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-9-15 03:47 AM 發表 查看引用來源
14/9/2008

剛剛飲到半醉, 想保持呢種感覺寫今日的日記。我做咗23年好女仔, 就係極少真誠咁表達自己。細時驚媽媽, 大時怕男友; 做親咩事都怕唔知其他人點睇自己。

女人, 真係太為難。我都唔知幾時開始鍾意 ...
fion23歲咁好身材正呀
要自己搞自己真係可惜

Thanks for sharing

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆