上一頁下一頁
發新話題

Fion 的私日記 2 (updated on 12/9 & 加相 p.51)

收藏  |  訂閱
860  96.3k

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-9-7 05:55 PM 發表 查看引用來源

原來你一感動就執自己一劑!
佢應該係話一感動就想執你一劑kaka~~

引用:
原帖由 seven01466 於 2008-9-7 05:57 PM 發表 查看引用來源

佢應該係話一感動就想執你一劑kaka~~
男人就係咁,錫都唔錫下人先, 一來就係要執一劑。

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-9-7 06:05 PM 發表 查看引用來源

有咩辦法呀,d 男人剩係睇女人身材乜都唔諗仲上去,唔顧fion後果......:'):'):smile_24:

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-9-7 06:05 PM 發表 查看引用來源

我唔係架:smile_13: ,我同條女做會乃到佢妹妹出晒水,跟住先進入佢身體架

引用:
原帖由 mrbean_kclee 於 2008-9-7 06:15 PM 發表 查看引用來源

我唔係架:smile_13: ,我同條女做會乃到佢妹妹出晒水,跟住先進入佢身體架
要濕晒先肯入 la.......:smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 tommy1601 於 2008-9-7 06:18 PM 發表 查看引用來源

要濕晒先肯入 la.......:smile_47::smile_47:
我中意乃佢而佢又中意俾我乃,我乃佢果陣,不停咁摸我個頭同呻吟:smile_46:
fion你有無興趣試下咁呢 你試過唔舒服,我可以唔插你個喎:smile_30:

引用:
原帖由 mrbean_kclee 於 2008-9-7 06:26 PM 發表 查看引用來源

我中意乃佢而佢又中意俾我乃,我乃佢果陣,不停咁摸我個頭同呻吟:smile_46:
fion你有無興趣試下咁呢 你試過唔舒服,我可以唔插你個喎:smile_30:
天都未黑,發夢仲早wor!

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-9-7 06:38 PM 發表 查看引用來源

咁些係肯試 lor.......:smile_47::smile_46:

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-9-7 06:38 PM 發表 查看引用來源

駛唔駛咁cool呀:smile_45:
係度都係吹水既啫~~~

引用:
原帖由 mrbean_kclee 於 2008-9-7 06:26 PM 發表 查看引用來源

你影衰晒D男人~~~
講下俾你搞不如試下走入銀行叫人俾錢你~~~:smile_45:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆