上一頁下一頁
發新話題

第一次著bikini去公眾泳池...(換左頭像相...)

收藏  |  訂閱
298  73.1k

引用:
原帖由 cy1-001059 於 2008-8-8 06:46 PM 發表

e... 妳又過咗黎呀?
過左黎支持妹妹丫嘛

引用:
原帖由 MISSSEX 於 2008-8-8 07:17 PM 發表

過左黎支持妹妹丫嘛
哈哈! me2!  不過無晒人, 好鬼悶呀...:smile_13:

引用:
原帖由 MISSSEX 於 2008-8-8 06:44 PM 發表
支持office妹妹:smile_38:
我都支持office妹妹
同支持misssex

WOW~~你同你bf真係好大膽~~

咁你最後買左幾套?
另一套係咩色?

妹妹個件Bikini咁白咁透
好想係你後面邊游邊睇你個妹妹tim:smile_47:

引用:
原帖由 ●○熊貓仔○● 於 2008-8-8 06:42 PM 發表

我最憎人偷野!!!!!!!!!!!!!
熊貓仔 唔好咁惱......:smile_35:
你D新相好正喎 睇到我想.........

幾時有新相呀!!!!!!!!!!!

支持office妹妹~~~ 好正呀~~~

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-8-8 12:51 PM 發表
呢排公眾泳池多左好多人去游水
因為免費入場,星期日更加係迫爆池
所以今年我都少左去游水,太迫人真係好難游,游快線我又慢,怕阻住人,出返去其他線游,游得兩步,唔係踢到人,就係俾人踢到,好多時,仲係d男人特 ...
Oh......!

How come you don't inform us before you go to public swimming pool??

I do believe that the whole swimming pool will be full!!!!

Haha!

By the way, how r u?

hope you will not be unhappy because of the photo's matter!!

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-8-8 12:51 PM 發表
佢個頭順勢撞左埋我波波度,我突然嚇左一跳!因為望真d,原來唔係佢!最衰我個死人潛鏡矇矇地,唔覺意睇錯人,個男人原來唔係bf,我即刻sorry游開,尷尬死,咁樣質佢食左一下波餅......
我諗呢個人兄勢估唔到佢撞到的 就係 office 妹妹

其實游水扯旗真係幾礙眼:smile_44:

同埋我細個學游水時, 個女同學件泳衣係淺黃色
可能池水有漂白的作用....上到最後果兩堂佢件泳衣差d 變透明 haha:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆