上一頁下一頁
發新話題

從淑女變性女,Irene的淫蕩秘密日記update p.48第10篇

收藏  |  訂閱
762  505.0k

20 & 39.. 會唔會俾你食住架@@

引用:
原帖由 Irene_P 於 2008-7-30 05:53 PM 發表

講開呢個問題我又有小小分享...
話說上個星期我諗大家都知有幾熱
熱到有時開左冷氣都仲有汗,而且我又唔會24小時都開既
所以呢....膽粗粗咁就試下除晒d衫,係屋企入面走動
之前係屋企起碼都會著住條under,今 ...
比你咁樣講兩講我又硬返了:smile_44::smile_44::smile_44::smile_44:

引用:
原帖由 Irene_P 於 2008-7-30 05:53 PM 發表

我都好想係le個速遞員~~~

引用:
原帖由 Irene_P 於 2008-7-30 17:53 發表

睇完後都有 d 暇想,攪到小小硬 :smile_30:

不過我唔做速遞員哥哥,我想做坐係妳屋企,等妳煮飯一齊食果個喎,得唔得:smile_30: :smile_30:

Irene_P 可以add你msn嗎?

過左2日,我個仔又帶豪仔上黎打機
果次豪仔都成日搵機會黎同我傾計(唔知係咪想借d意又黎裝下我呢)

過左1個星期既星期五,我岩岩起身刷完牙就有人係樓下禁鐘
原來係豪仔,佢話想搵健仔去打波
但果日健仔要番學校練歌(佢係學校的合唱團),要下晝先番
豪仔同佢同班又咁fd,點會唔知?而且想約佢點解唔直接打比佢呢....
個衰仔梗係想趁冇人果陣上黎搵我

趁佢搭lift果陣,我去照鏡睇下自己個look
黑色lace bra & under,吊帶白色短紗裙,帶點see through的感覺....
我諗都足夠引死人

跟住就聽到門鐘響了
"hi~豪仔,健仔今日要番去練歌喎,2點先番黎"
"哦....係咩?我唔知tim...."
"唔緊要,入黎坐下丫"

豪仔聽到就好開心咁入黎,坐係sofa度
我好似上次咁係佢面前烏低身咁放低杯飲品係茶几度,條乳溝就係正佢面前....
見到佢望左一眼就唔敢再望個樣真係好好笑
跟住我就坐係隔離,大家就開始傾計....

"你地2個真係好鍾意打波咁喎....我見健仔呢排曬黑左好多"
"係啊....auntie呢?平時有冇做d咩運動?"
"唔....有跳aerobic同間中打羽毛球囉"
"唔怪得auntie身材咁fit喇....應大則大應細則細,行出街實好多男人望"
"哈哈....我都一把年紀喇,要望都望d後生女la...."
"而家d女仔成日話減肥,個個都減到變機場,邊似得auntie咁有睇頭先...."
"哈哈....咁你女朋友呢?"
"我未有女朋友丫....要揀就揀個好既,最好有個好似auntie咁既女朋友,我一定成日同佢做"運動"...."
"哈哈,做多d運動有益丫,你得閒都可以約我去做"運動"架"
就係咁,我地一路都係度互相試探....幾好玩~

呢個豪仔丫,開始大膽d喇喎,等我再玩下佢先....
"不過我呢排都小左打波la....因為膊頭同腳都有d酸痛...."
"哦?咁不如我幫auntie鍊下骨丫?"
我有心引下佢,於是就放左隻腳上佢大脾度,刻意露小小底比佢睇到
"呢隻囉,小腿果度成日酸酸軟軟咁...."
跟住豪仔就開始輕輕力咁鍊我隻腳,仲一邊鍊一邊間中偷望我下面....
估唔到都幾舒服喎....比佢鍊左一陣之後,
我就坐番起身,豪仔就跪係我後面幫我按下個膊頭
佢真係幾落力....幾落力咁係我後面由上面既角度裝我果對比黑bra包住既雪白波波
因為佢都真係按得我幾舒服,我仲特登發出d"唔.....唔...."既叫聲,
冇幾耐我就發覺背脊好似有野頂住我咁....
原來豪仔已經比我搞到扯晒旗
我扮唔知咩事,豪仔就開始慢慢咁係我背脊度磨下磨下....
我等佢磨左一陣之後....

"咦?好似有d野頂住我咁既?"
我隻手即刻伸去後面,岩岩摸到佢碌野 嚇到佢縮都縮唔切
"哦....原來係你....做咩咁"衝動"丫?"
豪仔怕醜個樣都幾cute:"er....冇丫....咪auntie你囉....身材咁好,我呢d都係正常反應黎姐...."
"哈哈....咁你洗唔洗行開下,"冷靜"下丫?或者我著番多件衫,等你冇咁衝動丫...."

我扮晒要起身咁,佢即刻拉住我隻手....
"唔....唔洗la auntie,不如....你可唔可以幫下我...."
"幫你做咩啊?"
跟住佢係我耳邊好細聲咁講,"可唔可以....用手,幫,幫我摸下...."
我扮驚訝咁話,"咁點得架?我係你個fd既媽咪黎架....要我做d咁既野...."
"好la,auntie,我地唔講阿健咪唔知囉....幫下我丫,我真係就黎谷爆喇....你睇下...."

豪仔未講完就拉低左條波褲,佢碌硬晒既jj就突左出黎....
雖然唔算好長,我諗5寸幾左右,不過真係好硬,起晒筋咁....
"咁....你咪自己搞囉,廁所係果邊...."我繼續玩佢
"auntie唔好咁la....自己搞有排搞丫麻....auntie你人又靚又好人身材又好,就幫我一次咁多la....幾分鐘就得...."
"拿....真係1次架咋....仲有唔準同人講架...."
"係係係....auntie你肯幫我既,要我做咩都制...."

我慢慢伸手入去豪仔條波褲入面,將佢碌野拎番出黎,
開始慢慢chok下chok下....
豪仔個樣好enjoy,開始細細聲咁叫....
我chok左一陣,豪仔碌野好似愈黎愈硬咁....
呢個時侯,個咸濕仔終於忍唔住,隻手係我大脾到掃下掃下....
"喂....我好似冇話比你摸我喎...."
"咁樣會high d,快d出丫麻....一陣咁多丫,auntie唔該你丫...."
佢見我冇反應就更加大膽,愈摸愈上,
開頭係隔住件衫咁摸我波波,後尾大膽到伸埋隻手入黎我個bra入面,
用手指撩我linlin....
我比佢搞到開始有d興奮,
手部動作愈黎愈快,豪仔碌野比我chok到紅晒....
"啊....黎喇,頂唔順喇...."
跟住,豪仔碌野好似火山爆發咁,噴左勁多精出黎....
佢一路射左十幾次,碌野先慢慢停止抽搐....
我隻手同佢條波褲都全部係精液....什至仲有d射左落茶几度....

我拎左d tissue比佢抹,跟住就入左廁所洗手,
順便整理一下比佢扯到有d移位既bra....
豪仔d精聞落好似冇咩腥味,睇黎佢飲食習慣應該幾健康....
我順便去埋廁所就諗住出去,
點知我一開門,就見到豪仔企係門口
佢除晒身上既衫,jj竟然已經硬番....
"auntie,好似仲未得...."
"咁....你仲想點啊?"
"um....."豪仔一路望住我,一路自己用手握住碌野chok下chok下....

我用一個誘惑既笑容回敬佢,
然後係佢面前鬆開膊頭既吊帶,成條吊帶裙就"sir"左落黎....
"洗唔洗auntie再幫下你丫?"

下集再續....

引用:
原帖由 我係一舊雲 於 2008-7-31 02:17 PM 發表

睇完後都有 d 暇想,攪到小小硬 :smile_30:

不過我唔做速遞員哥哥,我想做坐係妳屋企,等妳煮飯一齊食果個喎,得唔得:smile_30: :smile_30:
好多人食過我煮既飯ga wor....
你想做邊個?

引用:
原帖由 Irene_P 於 2008-7-31 18:18 發表

好多人食過我煮既飯ga wor....
你想做邊個?
我想做邊個? 豪仔得唔得呀:smile_30:
但我比佢年紀大好多下,又細妳幾年咁,大家成年人,要玩都可以玩得直接 d
如果妳想試下同年紀細過妳既玩下,我點都叫細過妳喎  我唔介意同大我幾年既玩下

引用:
原帖由 Irene_P 於 2008-7-31 18:15 發表
果次豪仔都成日搵機會黎同我傾計(唔知係咪想借d意又黎裝下我呢)

但果日健仔要番學校 ...
睇完我都想做下豪仔咁, 俾妳拉下, 俾妳開香檳, 攪到妳成手都係
睇完直頭好吸引,幻想下就係自己
仲有,硬得好勁下:smile_46:    睇多次仲唔掂,仲有小小濕添   妳要負責呀,妳要幫下我,好似幫豪仔咁~

如果妳可以 pm 我,講 d秘密妳知

引用:
原帖由 Irene_P 於 2008-7-31 06:15 PM 發表

但果日健仔要番學校 ...
唔得啦我都要做豪仔:smile_22::smile_22:
不過我要做得比佢更出色:smile_47::smile_47::smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆