上一頁下一頁
發新話題

14/6 CP唱平K住新裝酒店探X倫大鐵倉(全程350).....已完成

收藏  |  訂閱
1.1k  28.2k

引用:
原帖由 北蒲男爵 於 2008-6-10 05:07 PM 發表

咁大獲  
燒`左你本數薄  咁咪以後搞唔到團....

引用:
原帖由 Y希 於 2008-6-10 05:00 PM 發表

咁惡
佢叫
      我呀:smile_42: :smile_42:

引用:
原帖由 北蒲男爵 於 2008-6-10 05:08 PM 發表

佢叫長期
      空我呀:smile_42: :smile_42:  
長凶 :smile_30:   原來係 '貢' 解既

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-6-10 03:50 PM 發表

K場仲有加一,DJ 唔駛錢呀,新裝修客房一間!
支持c兄, 我自己本身就係飲3支都夠個一隻, 我可以飲, 但係飲大左就攪唔到嘢架啦, 咪益左條囡, 同埋如果有c兄想再飲既咪各自夾囉, 我反而最驚係d倉囡放飛機多d!!!!!!!!!:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 BILLCPLAU 於 2008-6-10 12:55 PM 發表
我都有D興趣喎
有性趣就唔好左諗右諗啦~~
已經開左團囉,做啦~~:smile_38::smile_38::smile_38:

引用:
原帖由 小米通 於 2008-6-10 01:43 PM 發表
費用:
每人收費350人仔(HK400),費用包括兩人晚餐(你同條女) ,當晚七打酒(經理話會送多一打) ,當晚酒店房間一晚(設施全部新裝修)

呢個價好吸引啊:smile_40: ..可惜我怕醜未跟過團:smile_13: :smile_13: ... ...
怕咩醜,咁樣識唔到女o架...
唔飲得咪插多條女幾鑊囉:smile_38:

推一野~~~~~:smile_38:

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-6-9 20:45 發表

包食包住仲想點,唔夠咪再加,432蚊1打送1打。
有D人唔飲得,至左去搞野,咁咪你飲多D囉!
嘩~350包咁多野你都好易爆喎~
350+500+(40x2)+燒夜+早餐~都唔駛一千蚊喎:smile_14:

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-6-10 11:42 PM 發表

嘩~350包咁多野你都好易爆喎~
350+500+(40x2)+燒夜+早餐~都唔駛一千蚊喎:smile_14:
咩爆???:smile_41: 係咪吹爆~~~~:smile_30:

引用:
原帖由 小胡子 於 2008-6-10 23:47 發表
咩爆???:smile_41: 係咪吹爆~~~~:smile_30:  
俾你吹就一定唔爆啦:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆