上一頁下一頁
發新話題

女人寫賽後報告

收藏  |  訂閱
258  56.8k

引用:
原帖由 幾靚女 於 2008-7-28 02:28 PM 發表

咁我聽男人講,都聽好多,不過,有好多唔係妓女既
因為要討好老公和男友,都會學好多野,有時仲厲害過妓女
所以人地唔係只係訓係度,我都好明白,不過相比起來
男妓就真係要學多少少(主要係一般男人不會去學)
如果妓女 ...
你可以pm我 .我好想知道男妓點服待女人,我好想好好服待我女朋友. 不說出來怎知道是不是每個男人也不能接受,或者有些男人能夠接受.
如果你男朋友向你提供這些服,你會吾會覺得佢似個男妓而吾似你男朋友.
純粹討論.

引用:
原帖由 dd28888 於 2008-7-28 02:34 PM 發表

啱呀,因為基本上有分別,所以需要以高質去做,女嘅可以密食,
而且立場都會唔同,男人可以純為發洩,20分鐘,一轉.
但係女人好要求係感覺,大多數唔係因為需要救火.
純粹傾談,我並無立場,但係一啲無 ...
有時候男人找妓女是因為寂寞,有時候為救火,有時候貪玩貪刺激,有時候好無聊想找個女人陪.

引用:
原帖由 lovechicken321 於 2008-7-28 02:21 PM 發表

你俾左錢個男妓,男妓當然要服待你,佢都想你再幫襯佢.男女朋友就吾同,無金錢關係所以要互相配合,女朋友也很多時候不理我感受.男女朋友間是要互相遷就互相配合.
用錢去買務服.唔啱買到啱啫,
如果呢次係價格,服務比較,我同你咪旁觀.
但係男人就一齊傾啦.

引用:
原帖由 幾靚女 於 2008-7-28 02:28 PM 發表

咁我聽男人講,都聽好多,不過,有好多唔係妓女既
因為要討好老公和男友,都會學好多野,有時仲厲害過妓女
所以人地唔係只係訓係度,我都好明白,不過相比起來
男妓就真係要學多少少(主要係一般男人不會去學)
如果妓女 ...
情況亦唔一定,係一次次,定食開有感情呀?

引用:
原帖由 godofgreyhound 於 2008-5-28 09:29 AM 發表

如果向你間財務公司借錢,利息可唔可以用 "身" 還 ?
返正我急要 "託水"。
咁都得 ,不如借果的都用 "身"

下次可以試下我吧!!! anytime!!!

其實好簡單,我想食一餐飽嘅,食物當然要自己揀!

引用:
原帖由 嘉儀 於 2008-7-29 12:40 AM 發表
其實好簡單,我想食一餐飽嘅,食物當然要自己揀!
師妹
我喜歡喫,亦喜歡煮,
唔好話要你去買材料開始,到自己煮出一餐滿意嘅.
就係你自己從厨柜攞包即食麫,自己煮,個感覺.
同你係 AA 級嘅食物館,就係另一樣.
當然,呢個係各有所好,

引用:
原帖由 dd28888 於 2008-7-29 03:09 AM 發表

師妹
我喜歡喫,亦喜歡煮,
唔好話要你去買材料開始,到自己煮出一餐滿意嘅.
就係你自己從厨柜攞包即食麫,自己煮,個感覺.
同你係 AA 級嘅食物館,就係另一樣.
當然,呢個係各有所好 ...
我成三張半都仲係你師妹,你唔係好Q老,uncle ?

引用:
原帖由 lovechicken321 於 2008-7-28 02:42 PM 發表

你可以pm我 .我好想知道男妓點服待女人,我好想好好服待我女朋友. 不說出來怎知道是不是每個男人也不能接受,或者有些男人能夠接受.
如果你男朋友向你提供這些服,你會吾會覺得佢似個男妓而吾似你男朋友.
純粹討 ...
你pm唔到,唔會既,如果個男友肯做,代表佢愛我0者
其實如果係男朋友,根本唔洗咁做,因為如果個男友係愛我
佢係性方面唔係好掂,我都接受到,因為女人始終唔係性主導的
但係如果無男友,或者係個男友對個女仔唔好,個女人先會諗出去找

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆