上一頁下一頁
發新話題

沉船記

收藏  |  訂閱
802  76.2k

樓主..如果妳老婆對妳好..妳好快會忘記..起碼都要用上半年時間先可慢慢沖淡...
但妳太太對妳差..就好難想橡..因妳一定會揾返佢....

每個人都有唔同ge背景.同故事.....唔可以算on 9...
我起出面一個..屋企一個 (我係後者,我老婆差先比我遇到佢)

忠告
*老婆對妳好就唔好攪禁多*

家家有本難念的經,兩公婆相處一起7年又7年..., 怎會沒有問題?  再加上男人過了40遇上中年危機, 如果碰上一個20多歲,有了大部份你想在女人揾到嘅嘢, 真係情難自制,英雄難過美人關架 !

可以試吓減少見面,say 一個月三兩次,如自己唔會離婚,主導見面日子應由情人決定,咁樣對情人會好D, 然後睇多幾個月,再睇吓點樣嘅關系交往會被雙方接受.

I HAD TRY IT BEFORE BUT FINAL I FIND OUT SHE BASE ON MONEY NOT LOVE, SO I QUIT:smile_42:

引用:
原帖由 ninefinger 於 2008-6-13 13:22 發表

上返水面啦

弓起弓起:smile_38: :smile_38:
多謝師兄,現在心情好一些

引用:
原帖由 michael_emma 於 2008-6-15 23:40 發表
very touching ar!
it's good u notice u have to stop
多謝忠告,已經終止了:smile_13:

引用:
原帖由 wingcb4 於 2008-6-16 02:50 發表
好文章..支持........
師兄:多謝支持:smile_27: :smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 @gmail 於 2008-6-16 10:18 發表
樓主..如果妳老婆對妳好..妳好快會忘記..起碼都要用上半年時間先可慢慢沖淡...
但妳太太對妳差..就好難想橡..因妳一定會揾返佢....

每個人都有唔同ge背景.同故事.....唔可以算on 9...
我起出面一個..屋企 ...
師兄:多謝忠告*老婆對妳好就唔好攪禁多*我老婆對我係好好架,但男人...哎

引用:
原帖由 foresthill 於 2008-6-16 11:42 發表
家家有本難念的經,兩公婆相處一起7年又7年..., 怎會沒有問題?  再加上男人過了40遇上中年危機, 如果碰上一個20多歲,有了大部份你想在女人揾到嘅嘢, 真係情難自制,英雄難過美人關架 !

可以試 ...
師兄:呢句中晒<男人過了40遇上中年危機, 如果碰上一個20多歲,有了大部份你想在女人揾到嘅嘢, 真係情難自制,英雄難過美人關架 !>,但現在已經隱痛分手了,因為我怕她真的愛上我,但我更愛我老婆仔女和家庭

引用:
原帖由 sportcar 於 2008-6-16 17:49 發表
I HAD TRY IT BEFORE BUT FINAL I FIND OUT SHE BASE ON MONEY NOT LOVE, SO I QUIT:smile_42:
師兄:我同你唔同,我就是怕她不要錢真的愛上我

引用:
原帖由 1880 於 2008-6-14 17:18 發表

師兄:現在游返上岸了,但心仍是冷
識游返上岸咪好囉
下次有機會遇o岩件正o野再沉過:smile_30:
但記得識游返上岸就ok喇:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆