上一頁下一頁
發新話題

咀咀常x團

收藏  |  訂閱
1.3k  26.8k

回復 1# 的帖子

玩得開心d

引用:
原帖由 leung0206 於 2008-5-6 08:43 PM 發表
玩得開心d
THX

再推下先

幫手推

有無report睇呀?
唱K最怕d女相頭唔得

引用:
原帖由 alvinryoko 於 2008-5-6 07:23 PM 發表

火酒我供應, 哈哈
釘橋
用來燃點我身心性火:smile_30:

引用:
原帖由 malone141 於 2008-5-7 09:47 AM 發表
幫手推

有無report睇呀?
唱K最怕d女相頭唔得
REPORT DEL.左喇
亦都無映相

引用:
原帖由 earth008 於 2008-5-5 07:32 PM 發表

記得一次最攪笑,我去洗手間尿尿,順便嘔酒好大voice ,外邊都聽到,當出去,外邊條東北妹話同我玩單挑,一杯一次隊芝華士,嘻嘻,

隊成晚,最後兩個都半醉回去!:smile_13:

有次我系ds同房內六條女玩 ...
贏四局就今心?
以前D地盤組媽咪,帶女入嚟同你猜三板,你贏免費坐條女,你輸幫襯佢坐條女,未見客贏過

引用:
原帖由 alvinryoko 於 2008-5-7 11:10 AM 發表

REPORT DEL.左喇
亦都無映相
點解del左呀

引用:
原帖由 malone141 於 2008-5-7 11:25 AM 發表

點解del左呀
都post左幾日喇
咁咪del 左囉

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-5-7 11:18 AM 發表

贏四局就今心?
以前D地盤組媽咪,帶女入嚟同你猜三板,你贏免費坐條女,你輸幫襯佢坐條女,未見客贏過
無法子,
果晚第一次同佢玩,連輸五局才勝一局!

隔十幾分鐘第二次,十局勝四局,記得好似連輸三局比佢先!然後追回!

大話骰有時都要睇運氣然後再睇技術!運氣差,人地運好,你無得對著干!

房裡另一條仔輸到飲飽飽!

果晚記得系同湖南黨員五條女一個媽咪玩,祇系輸比媽咪一個!半杯一次,腸開一杯,當你連輸幾板,次次飲一杯,你就有壓力.......:smile_30: :smile_30: :smile_30: 最後6:4,都算滿足!你試下八點幾不停手玩骰隊到一點鐘,就知道...........多數媽咪都系尾段先入來隊走!

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

現在重有無?:smile_13: 邊處?

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-5-7 11:18 AM 發表

贏四局就今心?
就算贏左 , 條女陪你玩成晚 , 走個陣 , 你真係可以甘厚面皮 , 一毫子都唔俾條女 ? :smile_41: :smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆