上一頁下一頁
發新話題

遇到過唔錯嘅 按摩揼骨

收藏  |  訂閱
242  42.8k

引用:
原帖由 hk77 於 2024-7-13 16:34 發表 查看引用來源

轉貼
DAVIDCHAN8688 今天剛去完按根骶,問返家姐之前有個客人在假期當天去佢哋度,話要等45分鐘,家姐話從冇此事,話呢幾個月冇Walk in客去幫襯,全部都係預約才去,未試過要客人等45分鐘,如果上一個客人遲到超過10分鐘,佢哋都會 ...
回覆睇返成條貼請問 (hk77)師兄 pose 出嚟係咩意思呢? 係你驚我睇唔到專登 pose 畀我睇下還是有其他用意? 睇返你又有問我攞資料的. 定又話我誤會了你係某人分身. 麻煩師兄可否出來講下.

最慘而家搞到個白痴仔自己同自己講嘢. 自己理解能力差就喺度 無厘頭 發噏風. 人哋話佢嗰啲嘢證實畀佢嗰啲嘢佢又唔識睇. 當正自己好醒. 睇你啲表達真係戇鳩仔一名.

引用:
原帖由 Neumann 於 2024-7-14 01:34 發表 查看引用來源

好好先生就唔敢當。

出嚟按摩,一直本住互相尊重嘅態度,遇到啱嘅就同大家推介一下。唔啱嘅,除非好離譜,否則多數唔出聲當跌錢算數。

托賴咁多年嚟同大家推介嘅都得到你哋認同支持,真係做到互相交流。 ...
跟紐兄提供資訊由香港討論區直到呢個188ch搵食從未中過伏年中慳番小
真係要多謝紐兄

引用:
原帖由 kfc9902 於 2024-7-14 22:53 發表 查看引用來源
跟紐兄提供資訊由香港討論區直到呢個188ch搵食從未中過伏年中慳番小
真係要多謝紐兄
所以咪畀人騎劫咗條帖. 到頭來 當正自己. 到最後 又話我 好抬舉某師傅喎. 你話呢啲人有冇本心. 簡直垃圾都不如 無厘頭又話我分身 真係好好笑. 佢自認年青人喎可能香土年代佢未出世. 我哋呢啲阿伯.🤣🤣🤣. 提一提你白痴仔 下次上去叫阿家姐沖啲 普洱茶餅你飲下啦. 學精啲唔好咁撚笨柒戇鳩鳩咁上嚟柒. 兩姊妹今次可能畀你搞彎曬.  阿年青人. 你字就打得多喇講唔出 個 重點point  一味喺度遊花園.

兩姊妹梗係冇問題啦. 有問題嘅係你呀 仲有冇人信你. 你有冇誠信呀 賣廣告賣 到你咁hard sell. 上大陸前又話要去按跟底. 清明前後又話按一按. 初一 十五 又去 按一按 .傻仔咁 前前後後報告畀人聽. 睇返啲貼有人話阿家姐50歲. 你又撲出嚟唔好咁大侮辱. 你係咪有戀母狂呀 後生仔.🤣🤣🤣 人哋個女呀大學畢業咗呀 都廿幾歲啦傻閪閪

做咩呀唔敢用(正骨姊妹花 ) 師傅條帖呀? 係咪唔好意思再騎劫師傅條貼呀? (肉鳩酸) 簡直厚顏無恥 .教精你做人 乜嘢叫 尊師重道  識唔識呀? 唔好一陣又話我屌柒你呀. 本來我都收口唔再講 哈你一次又一次撩鳩我 ( 唔好意思各位師兄門. 我只是對呢條白痴仔 才這樣屌柒佢.) 我對其他師兄一定會好客氣🤣🤣🤣

講白痴 明眼人睇下邊個白痴囉. (學下你口頭禪先). 你哋話呢?🤣🤣🤣.  唔好意思各位 師兄門.🙏 我一早想收口㗎喇係條白痴仔 喺度死纏爛打所以我要繼續奉陪

以前有人咁樣回應白痴仔

引用:
原帖由 超力電磁俠 於 2024-7-15 01:16 發表 查看引用來源
以前有人咁樣回應白痴仔

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆