上一頁下一頁
發新話題

醫街南街交界千支

收藏  |  訂閱
153  73.0k

引用:
原帖由 newbc 於 2024-6-29 15:50 發表 查看引用來源
前輩有料,自問真係食唔起,人生得一知已唔好浪費,食多啲!
都係嘅,既然夾到咪食多啲囉。

引用:
原帖由 corla_coll 於 2024-7-1 19:35 發表 查看引用來源
李華月無咁大波呀嘛🤣

今日唔小心中出左佢😨
比佢鬧死 好彩出得返來
環保插得就中出埋啦 😁

回覆 142# ccwu56x2 的帖子

包膠吹完之後,佢訓低準備屌西嘅
時候,我無直接問佢可唔可以環保。

佢已經張開雙腿,我跪在中間準備進入,我特意比佢見到我扯開個套掉左佢,而佢無話唔比,我就好環保咁保長驅直入啦。

裡面環境極度潮濕,加上佢個鮑又窄窄地,我雙手按住張床用力衝刺左百五下左右已經想出,但係佢話我特別硬而佢就快高潮就唔比我拔出來,所以唯有繼續插。

吉多佢20幾下就忍唔住中出左,我特意插到最深先出嘅。本來想拔出來嘅時候睇住啲液體由佢鮑魚流出來嘅樣,但係佢怕流到床上面,急急用紙巾封住就去洗鮑了。

純粹意外咋。

引用:
原帖由 corla_coll 於 2024-7-5 12:39 發表 查看引用來源

佢已經張開雙腿,我跪在中間準備進入,我特意比佢見到我扯開個套掉左佢,而佢無話唔比,我就好環保咁保長驅直入啦。

裡面環境極度潮濕,加上佢個鮑又窄窄地,我 ...
精彩 👍

引用:
原帖由 corla_coll 於 2024-7-5 12:39 發表 查看引用來源

唔知各位睇到咁會唔會硬呢?我有啲😅

引用:

平時扑野好少會統計住插咗幾多下,師兄你係得嘅

引用:

回覆 148# 吳廣治 的帖子

師兄我明白嘅
我其實識左佢4-5年

嗰次比佢奏樂奏得得太舒服 而我探隻手指喺鮑魚外圍就feel到佢濕曬
大家都好high
先大膽試試
無想過佢OK

男女嘅嘢 真係睇當時感覺啦
爽左先算~

回覆 146# bbb1000 的帖子

因為數數可以分散注意力,桃源洞太濕滑,佢個細妹又比較緊致,唔咁做好快中出。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆