上一頁下一頁
發新話題

連晨勃都冇,係咪 certified

收藏  |  訂閱
256  40.6k

引用:
原帖由 skin@kathy 於 2021-11-26 17:10 發表 查看引用來源
3張幾 😞
咁你呢?

引用:
原帖由 skin@kathy 於 2021-11-26 17:10 發表 查看引用來源
3張幾 😞
3張幾都應該大把貨賣啵⋯⋯係咪出面開左餐呀?

引用:
原帖由 benng2012 於 2021-11-26 15:47 發表 查看引用來源
我都試過!真係超正!
其實男女都喜歡無隔膜,但為安全所以才用套🤪🤪❗

引用:
3張幾 😞
3張几。。。系好大食喎🥰🥰

引用:
3張幾 😞
講真吖 滴出黎肯定要睇泌尿科啦 其實唔關你事 佢條野正常唔攪你一回事 唔正常扯唔到佢自己都唔開心啦 男人呢個年紀走下坡一定會 我都係差咗 你當然可以選擇偷食 正如樓上一位女仕講 玩咗就返唔到轉頭 個人選擇

我有少少經驗可以分享比樓主,你話你老公小便都要滴出嚟,咁好明顯係泌尿方面出現問題,我幾年前試過生蛇位置剛剛就在下體一帶神經缐,所以病發時試過真係痾尿好慢,係要滴出嚟,之後睇完醫生食藥就恢復正常,所以你老公未必生蛇但應該係神經系統作左問題,快啲去睇醫生

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2021-11-26 17:39 發表 查看引用來源
我有少少經驗可以分享比樓主,你話你老公小便都要滴出嚟,咁好明顯係泌尿方面出現問題,我幾年前試過生蛇位置剛剛就在下體一帶神經缐,所以病發時試過真係痾尿好慢,係要滴出嚟,之後睇完醫生食藥就恢復正常,所以你老公未必生蛇但 ...
我覺得係前列腺問題,所以必需要睇醫生檢查清楚, 早睇早醫治..遲睇冇得醫🤔🤔

引用:
原帖由 skin@kathy 於 2021-11-26 00:55 發表 查看引用來源
佢根本就係諱疾忌醫,我話同佢一齊去睇泌尿科,佢又話尷尬又話咁後生唔知點開口… 叫我俾啲時間佢,佢會飲中藥調理…
佢一個鐘都痾5、6次尿,好多時都得得三兩滴.
我驚佢再唔用支棍會退化🥲 ...
可能係性病

師姐咁正
我有興趣

回覆 1# skin@kathy 的帖子

妳咁正,晚晚攪都唔厭啦!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆