上一頁下一頁
發新話題

22/4 Ladybaby~新post(完全KO我~part 2)

收藏  |  訂閱
446  11.3k

引用:
原帖由 karolas 於 2008-4-25 04:11 AM 發表

唔...一半既原因係見到BB妳

另一半係因為公司既野未完成,而我應乘左人地聽日要比佢,男人講過既野一定算數!!

妳咁夜係訓5著定係岩岩出完街街^^
我未訓得著姐........咁你依架做完未呀????:smile_13:

引用:
原帖由 Ladybaby 於 2008-4-25 04:13 AM 發表

我未訓得著姐........咁你依架做完未呀????:smile_13:
有心事呢~而家呢d天氣,涼涼地,比較易入睡....BB係咪有心事??

完成左7成了....仲差一個廳未畫....

引用:
原帖由 karolas 於 2008-4-25 04:15 AM 發表

有心事呢~而家呢d天氣,涼涼地,比較易入睡....BB係咪有心事??

完成左7成了....仲差一個廳未畫....
心事?無乜呀!!只係訓唔著姐...........

引用:
原帖由 Ladybaby 於 2008-4-25 04:23 AM 發表

心事?無乜呀!!只係訓唔著姐...........
咁妳而家有冇著多件3,妳果邊涼5涼??

小男友有冇上黎睇下妳?

引用:
原帖由 karolas 於 2008-4-25 04:26 AM 發表

咁妳而家有冇著多件3,妳果邊涼5涼??

小男友有冇上黎睇下妳?
我呢度唔凍呀!佢訓左好耐啦........平日佢要返工又要返學,所以佢好早就訓架啦!:smile_40:

引用:
原帖由 Ladybaby 於 2008-4-25 04:29 AM 發表

我呢度唔凍呀!佢訓左好耐啦........平日佢要返工又要返學,所以佢好早就訓架啦!:smile_40:
好一個上進既有為青年~^^

係啵...BB妳幾時生日嫁??

引用:
原帖由 karolas 於 2008-4-25 04:31 AM 發表

好一個上進既有為青年~^^
唔知呢!!!我同佢一齊都係半年到姐,不過佢真係好抵錫,雖然有時都會俾佢激親,但係見到佢就無事架啦,真係古怪!:smile_13:

引用:
原帖由 karolas 於 2008-4-25 04:35 AM 發表
係啵...BB妳幾時生日嫁??
june29,做咩呀???:smile_41:

引用:
原帖由 Ladybaby 於 2008-4-25 04:38 AM 發表

june29,做咩呀???:smile_41:
=口=.....我6月23.....BB都係巨蟹><

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆