上一頁下一頁
發新話題

三號風球都照玩野戰.....

收藏  |  訂閱
210  15.3k

一早返到公司, 睇番自己個post無端端變o在10pages都呆o在...
原來有人討論緊我....
唔好估喇...我係一個普普通通,五官端正的男仔...
冇乜特別:smile_44:

引用:
原帖由 BamBoo_Guy 於 2008-4-21 09:56 AM 發表
一早返到公司, 睇番自己個post無端端變o在10pages都呆o在...
原來有人討論緊我....
唔好估喇...我係一個普普通通,五官端正的男仔...
冇乜特別:smile_44:
男仔既post好少去到10pages,
congratz to 樓主

呵呵...竹樹既post咁精彩!!
去到10個pages唔奇呀...
加油呀!期待你既新report

10個pages已經好滿足....
多謝支持, 我又post新report喇>..:smile_38:

你做曬男人最想做GA 野
有SP, 打野戰, 潮吹, 口爆

引用:
原帖由 試新野 於 2008-4-19 04:19 PM 發表
條女個樣濕哂邊度靚 ka~~~
咁樣個樣先叫份Sexy,我勁鍾意!

引用:
原帖由 isgoodkaho22 於 2008-4-21 12:46 PM 發表
你做曬男人最想做GA 野
有SP, 打野戰, 潮吹, 口爆
失敬、失敬....
其實呢度有好多女人都鍾意做呢d野!:smile_44:

引用:
原帖由 DirtyBabe 於 2008-4-19 05:09 PM 發表
哇~師兄你出哂地方名
以后一定好多人同你一起打war game:smile_27:
i will one of those man =.="

happy together, haha

(唔suggest post 地方....唔係咁好)

回覆 #1 BamBoo_Guy 的帖子

你同地 fd share 你女友...真唔真 ???

引用:
原帖由 BamBoo_Guy 於 2008-4-19 04:14 PM 發表
:smile_13: o岩o岩返到屋企....
講下今早我的野戰經歷先...
其實昨日已經約定個SP今早一齊飲早茶, 然後去打野戰...
今早九點起身就俾SP嘈醒(電話), 問我出面仲係三號風球...係咪照原定計畫進行呢?
我拉開窗 ...
唔怪之得上次上去咁多dum dum啦, 原來係熱點黎.:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆